Top pitbull terrierek Magyarországon


Top pitbull terrierek Magyarországon, Dognik Bulls kennel. Mi különbözteti meg a hagyományos fajtatiszta amerikai pitbull terriert a top pitbull terriertől?
Egy közönséges fajtatiszta pitbull terrier a legegyszerűbb családi kutya. Ettől a kutyától 1-2 alom kölyökkutyát lehet kapni. Többször is nyerhet kiállításokon vagy sportversenyeken.
A top pitbull terrierek rendszeresen mutatják eredményeiket. Például különböző típusú sportversenyeken különböző országokban, különböző ismeretlen helyszíneken és körülmények között. A párzás során a top pitbull terrierek következetesen és jellemzően átadják bizonyos tulajdonságaikat utódaiknak. A kiállításokon gyakran nyernek egyfajta kiállítást, amelyet az amerikai Pit Bull Terrier fajta szakértői nagyra értékelnek.
Ahhoz, hogy egy kutyából top pitbull terrier lehessen, kezdetben nagyon magas osztályúnak kell lennie. Ez a tenyésztő munkájának eredménye. És akkor ennek a kutyának kell lennie elegendő lehetőségnek arra, hogy bizonyítson: rendkívüli kölyökkutyák kiváló istállótermelőjeként, kiállítások és sportversenyek győzteseként. Egy top pitbull terriernek semmiféle mentális problémája nem lehet, még a legcsekélyebb sem.
Van egy ilyen kutya amerikai pitbull terrier kennelünkben, a „Dognik Bulls”. Amerikából importált férfi Millers Wild Storm Castle.
Fotók a magyarországi top pitbull terrierről:

Ha szeretnéd megvenni magadnak a legmenőbb, legokosabb, legokosabb, aktív pitbull kiskutyát, írj ide:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Magyarországi top pitbull terrier kölykök ára kennelünkben: 2000-2500 euró. Pitbulljaink kiállítások és sportversenyek győztesei, kivételesen klassz ADBA származásúak és tiszta amerikai vérrel rendelkeznek. Minden kutyánkat genetikailag és állatorvosilag megvizsgálunk. Pitbull terrierekkel végzett munka során szerzett tapasztalat — 2011 óta.

Üdvözlettel: Voitovska Veronika. A Dognik Bulls óvoda tulajdonosa. Orvos. Szakértő kutyavezető. Állatpszichológus.

Magyarország legjobb Pitbull Terrierje