Top pitbull terriers Nederland


Top pitbull terriers in Nederland, Dognik Bulls kennel. Wat onderscheidt een gewone raszuivere Amerikaanse Pitbull Terrier van een Top Pitbull Terrier?
Een gewone rasechte pitbullterriër is de eenvoudigste gezinshond. Je kunt 1-2 nestjes puppy’s van deze hond krijgen. Ze kan meerdere keren winnen op tentoonstellingen of in sportwedstrijden.
Top Pitbullterriërs laten regelmatig hun resultaten zien. Bijvoorbeeld bij verschillende soorten sportcompetities in verschillende landen, verschillende onbekende locaties en omstandigheden. Bij paringen geven toppitbullterriërs consequent en typisch bepaalde eigenschappen door aan hun nakomelingen. Op tentoonstellingen winnen ze vaak tentoonstellingen met één ras, wat zeer gewaardeerd wordt door experts in het ras Amerikaanse Pit Bull Terrier.
Wil een hond een top-pitbullterriër worden, dan moet hij in eerste instantie van een zeer hoge klasse zijn. Dit is het resultaat van het werk van de fokker. En dan moet deze hond voldoende kansen krijgen om zich te bewijzen als: een uitstekende stabiele producent van bijzondere pups, als winnaar van shows en sportwedstrijden. Een toppitbullterriër zou geen enkele mentale problemen moeten hebben, zelfs niet de geringste.
Er zit zo’n hond in onze Amerikaanse pitbull terrier kennel “Dognik Bulls”. Geïmporteerd uit Amerika mannelijke Millers Wild Storm Castle.
Foto’s van de top pitbullterriër van Nederland:

Als je de coolste, slimste, slimste, actiefste pitbull-puppy voor jezelf wilt kopen, schrijf dan naar:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Prijs voor top pitbull terrier pups in Nederland in onze kennel: 2000-2500 euro. Onze pitbulls zijn winnaars van tentoonstellingen en sportwedstrijden, hebben uitzonderlijk gave ADBA-stambomen en puur Amerikaans bloed. Al onze honden worden genetisch en veterinair onderzocht. Ervaring met het werken met pitbullterriërs — sinds 2011.

Met vriendelijke groet, Veronika Voitovska. Eigenaar van kwekerij Dognik Bulls. Arts. Deskundige hondengeleider. Dierenpsycholoog.

Top Pitbullterriër Nederland