tori fi american bully


Pennut ovat myynnissä American Bully Kennel «Dognik Bulls»! Meillä on tällä hetkellä pentuja kahdelta eri äidiltä.
1. Amerikkalaiset kiusaajapennut (tori fi) Valor Inter Plato Afelia Diamond (tuontiVenäjä). Pentuja syntyi lilan ja lilan kolmivärisiä. Saatavilla useita American Bully -poikia ja -tyttöjä. Amerikkalaisen kiusaajan tyyppi on «standardi». Dognik Bulls -kennelin American Bully -pennun hinta: 2000 euroa. Pennut ovat vapaita rodun geneettisestä sairaudesta: pikkuaivojen surkastumisesta. Näiden pentujen emo ja isä on tutkittu ja terveitä.
Kuvia pentujen emosta (Tori fi American Bullies):

2. American bully pennut (tori fi) Dognik Bulls Lilibeth (tuettu Venäjältä kennelimme). Syntyi pentuja sinisen, sinisen tricolorin, lilan, lila tricolorin väreissä. Useita poikia ja tyttöjä myynnissä. Yhden pennun hinta on 2000 euroa. Nämä ovat «pocket»-tyyppisiä amerikkalaisia ​​kiusaajapentuja (pienimmät ja leveimmät amerikkalaiset kiusaajat). Kaikilla pennuilla ei ole rodun geneettistä sairautta: pikkuaivojen surkastumista. Vanhemmat on tutkittu ja terveitä.
Kuvia pentujen emosta (Tori fi American Bullies):

Kaikki American Bully -pennut lähtevät päiväkodista rokotettuina, madotettuina, eurooppalaisella eläinpassilla, ABKC-sukutaululla ja puhdasrotuisen pennun osto-myyntisopimuksella. Lisäksi jokainen pentu saa passiinsa leiman, joka osoittaa eläinlääkärin suorittaman kliinisen tutkimuksen ennen lähtöä uuteen kotiinsa. Tarjoamme myös 10-sivuisen muistion jokaisen American Bully -kennelimme pennun ravinnosta ja koulutuksesta.
Jos haluat ostaa amerikkalaisen bully pennun (tori fi), kirjoita meille:
Sähköposti: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls

Toimitamme myös kaikkiin maihin. Amerikkalaiset kiusaajamme asuvat 25 maassa ympäri maailmaa. Tämä on merkki laadusta, maineesta ja luotettavuudesta.

tori fi american bully