Tori fi pitbull


American Pitbull Terrier Kennel «Dognik Bulls» on nyt pentuja myynnissä!
1. Pitbull-pentu numero 1. Sukutaulun lempinimi: Dognik Bulls Freddie Mercury. Ikä — 3 kuukautta. Täysin rokotettu, madotettu, rekisteröity mikrosiru, ADBA-sukutaulu, eurooppalainen eläinlääkäripassi, osto-myyntisopimus. Eksklusiivinen parittelu Puolaan! Verimme risti amerikkalaisten kanssa Lonzo/Boudreaux! Näille pennuille ei ole yhtään analogia Euroopassa. Huippuveri yhdessä parittelussa — älykkyys, kauneus, sukutaulu, hallittavuus, psyyke. Vanhemmat: Maximus No Regrets x Dognik Bulls Godena. Pennun hinta on 2000 euroa.

Kuva Dognik Bulls Freddie Mercury (Tori fi pitbull):

Pentujen isä on Maximus No Regrets. Urosterrierityyppi. Lonkka- ja kyynärnivelissä ei ole dysplasiaa (kuvat AA ja 00 — paras mahdollinen tulos). Sillä ei ole rotuperäisiä sairauksia pikkuaivojen ataksia, hyperurikosuria, rappeuttava myelopatia, crd1, crd2PRA. ADBA-painonvetokilpailun voittaja omassa painoluokissaan — useita ykkösiä! Syntynyt amerikkalaisen veren tiheästä kertymisestä koirista, joilla on kolme sukupolvea ilman niveldysplasiaa! Kolmen sukupolven voittajia ADBA-näyttelyissä ja ADBA-urheilukilpailuissa! Kuljettaa Lonzon ja Boudreaux’n verta, mikä on harvinaista nykyään.

Pentujen emä on Dognik Bulls Godena. Kaunis harmoninen naarasterrierityyppi. Tämä on hänen kolmas pentueensa (kaksi edellistä pentuetta olivat eri isiä). Sillä ei ole rotuperäistä geneettistä sairautta — pikkuaivojen ataksiaa. Syntynyt kahdesta tuontikoirasta. Hänen isänsä on Millers Wild Storm Castle (tuonti Amerikasta, mestari näyttelyissä ja urheilussa useissa Euroopan maissa, voittaja American Pit Bull Terrier erikoisrotunäyttelyissä 4 kertaa sekä kaikkien rotujen näyttelyissä). Hänen äitinsä on Dognik Bulls Anksunamun (tuettu työskentelevästä lastentarhasta Bulgariasta). Godena on näyttelyiden osallistuja ja voittaja. Terve, aktiivinen koira. Todellinen pitbull, jolla on ihanteellinen luonne.

2. Amerikkalainen pitbullterrieri pentu numero 2. Sukutaulu lempinimi: Dognik Bulls Wiskonsin. Väri: punainen punaisella nenällä pitbullterrieri.
Kuva pitbull-pennusta Dognik Bulls Wiskonsin (Tori fi pitbull):

Isä: Champion Millers Wild Storm Castle. Tuotu amerikkalaisesta urheilutarhasta Real Deal Chocolates (Florida). Hänen vanhempansa ovat Amerikan mestareita urheilukilpailuissa, suurmestareita painonvedossa (tämä tarkoittaa kolminkertaisia ​​mestareita raskaiden kuormien vetämisessä). Mestareita ADBA- ja UKC-järjestöjen erikoistuneissa rotunäyttelyissä. Nämä ovat kaksi parasta, vanhinta ja luotettavin organisaatiota maailmassa, jotka rekisteröivät amerikkalaisia ​​pitbullterriereitä. Ehdottomasti mestarisukutaulu. Uncle Millers Wild Storm Castle on maailman palkituin pitbullterrieri! Urheilukilpailuissa ja näyttelyissä! Millers Wild Storm Castle itse on useiden maiden mestari näyttelyissä, amerikkalaisten pitbullterrierien erityisten rotunäyttelyiden voittaja (joissa pitbulleja oli 50-105 kerrallaan). Pitbullien urheilukilpailujen voittaja Ukrainassa ja Venäjällä 50 pitbullin joukossa! Kaikkien rotujen kilpailujen moninkertainen voittaja. Todella aktiivinen, intohimoinen, terve mestari. Terveystarkastus: veri, ultraääni. Hänellä ei ole rodun geneettisiä sairauksia (henkilökohtaiset todistukset on). Yli 300 pitbullin isä maailmanlaajuisesti. Hänen lapsensa ovat mestareita näyttelyissä ja urheilussa monissa maissa ympäri maailmaa. Verilinja: OFRN-Old Family Red Nose

Äiti: Dognik Bulls Indiana. Tuotu toimivasta pit bull kennelistä “Asadulla”. Tuotu Dagestanista. Verilinja: Red Alert (puhdasta amerikkalaista verta). Hänellä on terveystarkastus ja hänellä on henkilökohtaiset geenitodistukset.
Tämä on toinen pentue Dognik Bulls Indiana x Millers Wild Storm Castlesta. Ensimmäisessä pentueessa oli 8 pentua. Kaikki kasvoivat kauniiksi, keskikokoisiksi pitbulleiksi. Ystävällinen perheellesi, ihmisille ja lapsille. He elävät muiden eläinten ja kissojen kanssa. Ehdottomasti sosiaalisesti riittävät amerikkalaiset pitbullterrierit.

Tietoja Dognik Bulls Wiskonsin -pennun luonteesta: ystävällinen ja ystävällinen. Aktiivinen ja intohimoinen. Hän rakastaa leikkiä. Rakastaa aikaa ihmisten kanssa. Viihtyy hyvin kennelimme muiden koirien kanssa. Pentujen hinta: 1500 euroa. Hintaan sisältyy: koiranpentu, kaikki rokotukset, matojen ja kirppujen sekä punkkien hoito, Euroopan eläinlääkäripassi, rekisteröidyn eläimen tunnistusmikrosiru, sukutaulu, osto-myyntisopimus. Bonuksena omistaja saa muistutuksen koiranpennusta Dognik Bulls -kennelistä. Sieltä löydät vastaukset kaikkiin usein kysyttyihin kysymyksiin. Ja saada paljon tietoa itse pennusta.
Lisäbonus päiväkodistamme: ennen uuteen kotiin lähtöä jokainen pentu käy lisäksi eläinlääkärin tarkastuksessa kliinisen tarkastusraportin kanssa eläinpassissa.
Myös päiväkodissamme on nyt vastasyntyneitä pentuja: tyttöjä ja poikia. Kirjoita, kerro itsestäsi ja osta unelmiesi pitbull.
Sähköposti: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls

Toimitus saatavilla kaikkialle maailmaan. Tori fi pitbullimme elävät 25 maassa ympäri maailmaa.

Tori fi pitbull