Треньор за тревожно, агресивно куче

Dog cynolog online
Ние помагаме в борбата с нежеланото поведение при кученца и кучета: тревожност при раздяла, агресия към хора и зооагресия (агресия към животни), научаване да пазят храната си, тревожно поведение. Ще ви помогнем да разберете защо вашето куче или кученце се страхува от улицата, хората, колите, тротоарите.
Здравейте. Казвам се Вероника Войтовска. Аз съм дипломиран водач на кучета. Експерт в киноложки изложби в Европа. Съдия на състезания по вдигане на тежести за кучета. Собственикът на един от най-големите развъдници за сериозни породи кучета в Европа — развъдникът на американските питбул териери и американските хулигани „Dognik Bulls“. От 2014 г. работя като лекар. Изпълнявам по телевизията и радиото. Занимавам се с различни видове киноложки спортове с кучета, както и киноложки изложби.

Dog trainer courses Veronika VoitovskaDog judge on dog shows Veronika VoitovskaDog trainer Veronika Voitovsla on TVDog handler Veronika VoitovskaDog frisbee seminar Veronika Voitovska
С моите медицински и киноложки познания, както и с практически опит от живот с голяма глутница кучета, мога да ви помогна. Не предлагам стандартни услуги за обучение с основни команди «седни», «долу» и т.н. Ще ви помогна да разберете причината за страховете на вашето кученце или възрастно куче, да разберете как да повлияете и преодолеете такова нежелано поведение. Моята специалност, това, което обичам да правя, е изучаването на психологически фактори, които водят до поведенчески проблеми при кученца и възрастни кучета от всяка порода.
Работя с дакели, немски овчарки, бордър коли, американски питбул териери, американски стафордширски териери, гончета, малиноа, пудели и др. Всяко куче, от всяка порода, може да има странно поведение. Моята задача е да ви помогна да преодолеете тези странности и да направя живота ви и живота на вашето куче по-лесен и удобен в обществото.
Най-честите проблеми, с които се занимавам и консултирам са: тревожни разстройства при кученца/кучета, страх от хора, страх от автомобили, страх от деца. Работа с кученца и кучета, които се страхуват да напуснат къщата (не излизайте на разходка извън апартамента, не излизайте извън двора в частна къща).
Помагам ви стъпка по стъпка да изберете правилната социализация за вашето кученце (най-често срещаните породи с проблеми със социализацията: бишон фризе, малтийски, пудел, йоркширски териер, австралийска овчарка, кане корсо, бигъл, ягдтериер, доберман, питбултериер, френски булдог , английски булдог, дакел) .
Нека да разгледаме как да отучите вашето кученце или куче да се страхува от всичко на улицата. Ще ви напиша план за 2-3 месеца, за да постигнете всяка от вашите цели и цели с вашето куче.
Нека обсъдим какво да правим и в какъв ред, ако кучето/кученцето се страхува от непознати.
Ще открием първопричината, ако кучето/кученцето внезапно започне да се страхува от всичко. Нека обсъдим периода на „тийнейджърските проблеми“ при кучетата. Ще избера подходящи варианти за справяне с проблема специално за вашето куче.
Ще ви кажа как да помогнете на вашето куче да се справи със страховете си. Как да успокоите кучето си, когато е в паника.
Как да помогнем на куче или кученце, което се страхува от фойерверки, експлозии, петарди. Как да намалите стреса от фойерверки във вашето кученце/куче.
Как да се справим с агресията към хора и деца. За кучета от всяка възраст.
А също и много повече.
Консултация чрез zoom или skype.
Цена на консултацията: 30 минути = 50 евро.
Консултациите се провеждат само на английски или руски език.
Какво ще се изисква от вас? Свържете се с мен, опишете проблема си (както го виждате и разбирате). Изпратете ми видеозапис на проблема. Видеото не е задължително, но силно препоръчително. Защото понякога хората виждат проблем в едно, но аз като водач на кучета виждам, че проблемът е съвсем друг. Следователно видеото е много необходима част, за да работите ефективно със страховете/агресията/безпокойството на вашето куче.
След това плащате за консултацията и ние ще ви се обадим чрез видеоконферентна връзка.
За записване на час за киноложка консултация ми пишете:
Имейл: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls

Cynolog onlineBest dog handlerCynolog Veronika Voitovska on radiobest online dog trainerVeronika Voitovska with puppiesVeronika Voitovska and her dog winnerDog sport competitions Veronika VoitovskaDog trainer online Veronika Voitovska

Зоо агресия при кученца и кучета. Агресия при кученца и кучета към хора. Агресия при кученца и кучета към деца. Как да успокоим кучетата, когато са в паника. Как да отучим кучето да се страхува от улицата, хората, децата, колите. Агресия към други кучета на изложби. Треньор на кучета онлайн. Най-добрият водач на кучета в страната. Онлайн треньор на кучета за кученце. Онлайн треньор за възрастни кучета