Un cățel sau un câine strică lucrurile. Cum să te descurci cu asta?


Bună, numele meu este Veronika Voitovska. Sunt medic, expert în îngrijire de câini și psiholog animale. Ea este, de asemenea, proprietara canisa de rase serioase de câini „DOGNIK BULLS” (American Pit Bull Terriers și American Bullies). Sunt în cinologie de două decenii. Am 15 câini personali. 10 pit bull terrier și 5 bătăuși americani. La fel și propria noastră creștere de câini și pui. Consiliez mulți proprietari de câini în fiecare zi. Datorită experienței mele, te voi ajuta și pe tine.
Ai un cățeluș de orice rasă (pit bull terrier, ciobanesc, shih tzu, pudel, labrador etc.) și este răutăcios și strică lucrurile? Este în regulă. Te voi ajuta să-ți înțelegi mai bine câinele și să scapi de problemele vandalismului la domiciliu.
Motive frecvente pentru care cățeii și câinii strică lucrurile acasă, mestecă pereții și fură șosete:
1. Cățelul sau câinii nu sunt încărcați intelectual. Adică, există puțină muncă pentru creier. Acest lucru poate fi corectat prin adăugarea provocării mentale potrivite.
2. Catelul sau cainele nu au un echilibru al sistemului nervos intre excitatie si inhibitie. Pur și simplu, câinele nu se poate opri la timp după activitate.
3. Catelul sau cainele nu stie sa-si controleze emotiile in prezenta stimulilor. Iritanții sunt alți câini, pisici, artificii și petarde, care se pregătesc pentru o plimbare, oameni familiari și necunoscuti și multe altele.
4. De asemenea, cainele se poate plictisi pur si simplu. Și începe să se distreze. Se joacă cu tot ce vede. La urma urmei, ne amintim că pentru un cățeluș mic, orice lucru este o jucărie. Și când cățelul se joacă cu mingea, pe tine, proprietarul, nu te interesează acest joc. Și când câinele ia șosetul și aleargă cu el, tu alergi după el. În capul câinelui apare un lanț de conexiuni: mă joc cu șoseta — proprietarul interacționează cu mine — este distractiv — trebuie să fac asta mai des.
5. De asemenea, unii căței și câini deteriorează grav mobilierul, canapelele, pereții și scaunele. Și unii chiar înghit bucăți de cauciuc spumos de pe canapea, provocând astfel boli de stomac (blocarea stomacului sau intestinelor și operații veterinare de urgență).
6. De asemenea, un caine sau un catelus se poate speria sa fie lasat singur, asa ca strica lucrurile in apartament sau casa. De exemplu, dacă este învățat greșit să rămână singur încă din copilărie. Sau cățelul/câinele a fost afectat de o mutare sau de o schimbare a proprietarului.
Cum să rezolvi problema când un cățel sau un câine adult mestecă totul și distruge apartamentul? Înscrie-te pentru o consultație cu mine. Te voi ajuta să înțelegi motivul pentru care câinele tău mestecă toate lucrurile din apartament. De asemenea, te voi ajuta să rezolvi această problemă.
Să discutăm cum să facem față comportamentului rău acasă și pe stradă.
Intrare:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Costul consultației de 30 de minute = 50 euro. Pot efectua consultații în rusă, engleză, ucraineană, spaniolă.

Cățelul mestecă totul, cum să se descurce, câinele strică lucrurile, cum să se descurce cu el, cățelul mănâncă canapea, cum să se descurce, cățelul mănâncă pereți, cum să o oprească, consultație pentru creșterea unui cățel, cățelul strică lucrurile, cum să se descurce cu el