Uppfödare american bully Sverige


Välkommen till den officiella American Bully kenneln «Dognik Bulls». Vi har varit verksamma sedan 2011. Jag är en officiell American Bully-uppfödare, mitt namn är Veronika Voitovska.
För tillfället finns det valpar i kenneln i «standard» typ, lila färg. 2 killar och 4 tjejer till salu. Priset för en amerikansk Bully-valp från denna parning är 2000 euro. Valparna är redo att gå. De har ABKC (American Bully Kennel Club) dokument, ett europeiskt veterinärpass med vaccinationer, ett officiellt registrerat mikrochip.
Våra valpar bor i ett hus i skogen, andas ren luft. De går dagligen och är vid utmärkt hälsa. Alla valpar har genomfört den första valpsocialiseringen.
Avelspar 815 Bully Camp Noise (importerat från USA) x Valor Inter Plato Afelia Diamond (USA/Spanien).
Valpfadern tituleras i utställningar.
Varje valp har sin egen personlighet. Vissa är högre, vissa är lägre. Vissa är mer aktiva, andra är lugna. Någon gillar att leka med leksaker, någon gillar att sitta i händerna på människor.
Kontakta oss för att lära dig mer om varje valp och få fler bilder och filmer.
Vi kommer gärna att visa American Bully-valpar live och lära känna dig. Vi kommer att diskutera alla frågor som berör dig när du köper en valp. Låt oss hjälpa dig att välja den perfekta mobbare valpen för din familj.
Om du inte har möjlighet att komma till vår kennel så visar vi valparna via videolänk och hjälper dig att välja. Det finns leverans var som helst i världen. Våra hundar lever redan i 20 länder i världen.
Bilder på American Bully-valpar:


Skriv med eventuella frågor. Amerikansk bully uppfödare Sverige:
E-post: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls