Uzgajivač american bully Hrvatska

Uzgajivač american bully Hrvatska


Dobrodošli u službenu American Bully uzgajivačnicu «Dognik Bulls». Poslujemo od 2011. godine. Ja sam službeni uzgajivač american bully, zovem se Veronika Voitovska.
Trenutno se u uzgajivačnici nalaze štenci u tipu «standard», lila boje. Prodaju se 2 dječaka i 4 djevojčice. Cijena šteneta American Bully iz ovog parenja je 2000 eura. Štenci su spremni za polazak. Imaju ABKC (American Bully Kennel Club) dokumente, europsku veterinarsku putovnicu s cjepivima, službeno registriran mikročip.
Naši štenci žive u kući u šumi, udišu čist zrak. Svakodnevno hodaju i izvrsnog su zdravlja. Svi štenci su završili početnu socijalizaciju štenaca.
Par za uzgoj 815 Bully Camp Noise (uvezen iz SAD-a) x Valor Inter Plato Afelia Diamond (SAD/Španjolska).
Na izložbama je titula oca štenaca.
Svako štene ima svoju osobnost. Neki su viši, neki su niži. Neki su aktivniji, neki su smireniji. Netko se voli igrati s igračkama, netko voli sjediti na rukama ljudi.
Kontaktirajte nas kako biste saznali više o svakom psiću i dobili više fotografija i videa.
Rado ćemo pokazati American Bully štence uživo i upoznati Vas. Razgovarat ćemo o svim pitanjima koja vas zabrinjavaju prilikom kupnje šteneta. Dopustite nam da vam pomognemo odabrati savršenog psića nasilnika za svoju obitelj.
Ukoliko niste u mogućnosti doći u našu uzgajivačnicu, pokazat ćemo štence putem video linka i pomoći vam pri odabiru. Postoji dostava bilo gdje u svijetu. Naši psi već žive u 20 zemalja svijeta.
Fotografije štenaca American Bully:


Za sva pitanja pišite. American bully uzgajivač Hrvatska:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls