Uzgajivačnica pasa


Psi i štenci pasmine American Pitbull Terrier, American Bully. Naš rasadnik posluje od 2011. godine. Uzgajivačnica pasa registrirana je u sustavu ADBA kod američkih pit bull terijera. Uzgajivačnica pasa je ABKC registrirana kod American Bullies.
Prvo ću vam pokazati naše idealne pse. A kad se zaljubite u njih, reći ću vam više o vrtiću.
Američki pitbul terijeri su lijepi, mišićavi, savršene anatomije:

Američki bully: džepni, standardni i klasični. Snažan, zdrav, ljubazan:

Što radimo u uzgajivačnici pasa? Sve je počelo iz ljubavi prema psima. Počeli smo obilaziti poligon, izložbe pasa i sportska događanja. S vremenom smo suprug i ja odlučili otvoriti vlastitu uzgajivačnicu pasa. Pažljivo smo birali buduće pse za našu uzgajivačnicu. Naše glavne pse doveli smo iz Amerike, zatim iz Europe i Rusije. Nakon dugogodišnjeg uzgoja čistokrvnih pasa formirali smo vlastitu populaciju pasa u uzgajivačnici. Svi naši američki pit bul terijeri i američki bullieri izvrsni su psi za obitelji i za život s djecom. Naši psi pobjeđuju u sportovima i na izložbama. Oni također imaju zaista ekskluzivne pedigree koji datiraju iz tih starih vremena. Vremena kada su psi besprijekorno obavljali svoje funkcije, bila su izdržljiva i vrlo zdrava.
Ako tražite uzgajivačnicu za pse i želite kupiti štene, slobodno nas kontaktirajte. Reći ćemo vam o razlikama između američkih pit bul terijera i američkih nasilnika. Jasno ćemo vam pokazati kako izgledaju, pokazat ćemo vam stotine videa i fotografija. Pružit ćemo vam potpune konzultacije kako biste se lakše odlučili kakvog psa želite kupiti.
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Ako se još niste odlučili za pasminu psa, predlažem da zapratite našu uzgajivačnicu pasa na Instagramu. Pratit ćete naše pse, uživati ​​u našim uspjesima i imati osobno mišljenje o pit bullovima i bullyjima iz uzgajivačnice Dognik Bulls.

 

Uzgajivačnica pasa. American Bully uzgajivačnica. Uzgajivačnica američkih pitbull terijera