Uzgajivačnice pitbullova u mojoj blizini


Uzgajivačnica američkih pitbull terijera “Dognik Bulls”. Naši psi su predstavnici najčišćih i najpoznatijih uzgojnih linija američkih pitbull terijera. OFRN (SAD), Red Alert (SAD), Jumbo (Jugoslavija), Zebo (SAD), Lonzo (SAD), Boudreaux (SAD), DDWW (Ukrajina).
Uzgajivačnica pitbullova “Dognik Bulls” poznata je u cijelom svijetu — naši psi žive u 25 zemalja! Uključujući i domovinu pasmine — u Sjedinjenim Američkim Državama.
Naši američki pit bull terijeri pobjeđuju na sportskim natjecanjima, izložbama i treninzima u mnogim zemljama diljem svijeta. Svi psi u uzgajivačnici su pregledani na odsutnost genetskih bolesti koje bi mogle biti prisutne kod pasmine američki pitbull terijer.
Fotografije naših pasa (pitbull uzgajivačnice u mojoj blizini):
American pitbull terrier kennelAmerican pitbull terrier kennelAmerican pitbull terrier kennel
Principi našeg rada:
Ljubav prema pasmini. U našem uzgoju koristimo samo visokokvalitetne američke pitbullove. Svi naši pit bullovi su američkog ADBA porijekla. A ovo su najvrjedniji pedigrei za pit bullove na cijelom svijetu. Uostalom, upravo ta organizacija registrira i vodi evidenciju čistokrvnih pitbullova u svijetu od 1909. godine.
Konstantno učimo nove stvari i usavršavamo svoj rad. Ja kao voditeljica jaslica sam liječnica. Također sam i certificirani stručni trener pasa. Sudac na izložbama američkih pit bull terijera u Europskoj uniji. Sudac sportskih natjecanja (waitpulling).
Glavni uzgoj temelji se na čistoj američkoj krvi. Donijeli smo nekoliko pasa iz Amerike. Također idemo u uzgoj s vrhunskim američkim muškim psima.
U našoj uzgajivačnici možete kupiti štene pitbulla. Prosječna cijena je 1500-2000 eura. Dostava je dostupna u bilo koji grad i zemlju. Imamo veliko iskustvo u dostavama. Glavna stvar od vas je želja da kupite štene u našoj uzgajivačnici pitbull. I također financijsku održivost za kupnju i održavanje kockarskog, cool, aktivnog pitbull terijera iz “Dognik Bullsa”.
Ove godine naša uzgajivačnica planira imati 5 legla štenaca američkog pitbull terijera. Kontaktirajte nas i kupite štene svojih snova u “Uzgajivačnice pitbullova u mojoj blizini”.
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
S poštovanjem, Veronika Voitovska, uzgajivačnica američkih pitbull terijera “Dognik Bulls”.

Uzgajivačnice pitbullova u mojoj blizini