Var kan man köpa en American Bully-valp?


Perfekta American Bully valpar. Mamma: Dognik Bulls Soo-Ah. Pappa: Chaw Li Iva San Attilus.
American Bully plantskola «DOGNIK BULLS» öppnar bokningar för valpar för juli 2024. Vi förväntar oss att föda valpar i början av juli 2024.
Helt ärlig och ansvarsfull uppfödning av American Bullies. Inga funktionshindrade föds i vår förskola. I vårt land föds inte amerikanska översittare med dövhet, albinos, hjärtfel eller utvecklingsfel. Alla våra American Bullies är livliga, glada, aktiva hundar. Lämplig som husdjur. Och även för utställningar och uppfödning. Dessutom deltar några av våra amerikanska mobbare «DOGNIK BULLS» i sporttävlingar (tyngddragning, väggklättring, längdhopp, löpband, coursing, racing) och vinner.
I maj 2024 genomförde plantskolan en utuppfödning av amerikanska mobbare. Vad betyder det här? Vi födde upp vår hund till en hane som inte tillhör vår American Bully kennel «DOGNIK BULLS». Varför gjorde vi detta? För att lägga till nya, utmärkta blodlinjer till vår avel. Vi valde en bra importerad hane vid namn Chaw Li Iva San Attilus. Han hämtades från en rysk plantskola. Har titlar: Champion of Lettland, Grand Champion of Vitryssland, vinnare av «Bully Show-2023»! Testad för fullständig frånvaro av genetiska sjukdomar. Han testades också personligen av mig, en erfaren American Bully-uppfödare, för hans mentala tillstånd. Han har ett väldigt bra psyke och socialisering. Behandlar alla människor och barn väldigt bra. Håller sig lugn i mängder av hundar och visar inga tecken på aggression eller obehag. Jag berörde och kände också personligen det. Han är stark, muskulös, med bra rörelser. Ingen hälta, ingen stelhet i lederna. En utmärkt representant för den amerikanska Bully-rasen.


Den blivande mamman till kullen föddes i vår kennel, från våra importerade hundar. Hennes pappa kom till oss från Amerika 2016. Och han är en så utmärkt far till American Bullies att vi fortfarande använder honom för avel idag. Vi tog med mamman från Ryssland. Från henne fick vi två kullar vackra och snälla American Bullies.


Så om du letar efter var du kan köpa en American Bully-valp, skriv till oss. Vi väntar lila, lila tricolor, blå, ljusblå tricolor valpar. Kanske kommer valparna att ha exklusiva ljusa ögon som sin mamma.
E-post: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Alla valpar kommer att avmaskas, vaccineras, med ett europeiskt veterinärpass, med en ABKC stamtavla, med ett kontrakt för försäljning av en renrasig valp. Bonus från kenneln: individuella instruktioner om att föda upp en amerikansk bully valp från «DOGNIK BULLS».
Priset för valpar från denna OUTDOOR-parning är 3000 euro. Bokningsdeposition — 500 euro (ingår i det totala priset för valpen). Om du är redo att prata om dig själv och din familj, din erfarenhet och dina önskemål om hunden, skriv. Vi ska diskutera. Om du inte vet vem som är mer lämpad — en pojke eller en flicka American Bully, skriv till mig också. Jag kommer att berätta baserat på min erfarenhet och situationen i din familj.
Viktigt: även efter att ha sålt en amerikansk Bully-valp fortsätter vi att ha kontakt med ägarna. Och vi ger konsultationer vid behov.
Vad ska du göra om du vill köpa en American Bully-valp från DOGNIK BULLS kennel, men du bor långt bort och inte kan komma och hämta valpen personligen? Vi har leverans av valpar. I varje fall diskuterar vi det individuellt. Våra amerikanska mobbare bor redan i 26 länder. Vi har lång erfarenhet av individuell och kollektiv leverans av valpar.
Med vänlig hälsning, Veronika Voitovska. Ägare av den amerikanska översittare plantskolan «DOGNIK BULLS». Läkare. Expert hundförare. Djurpsykolog.

Var kan man köpa en American Bully-valp, American Bully-valpar, American Bullies 2024