Var kan man köpa en hälsosam American Bully

Vi har valpar till salu i vår kennel!
American Bully Kennel «DOGNIK BULLS» erbjuder friska och starka valpar till försäljning. Föräldrar importeras från Ryssland. Det här är mammas andra valpkull och pappas andra valpkull. Föräldrarna är unga, aktiva, friska och undersökta. Med personliga hälsointyg.
American Bully Kennel «DOGNIK BULLS» säljer valpar från testade föräldrar. Det betyder att föräldrarna är certifierade att vara fria från genetiska sjukdomar associerade med rasen American Bully. Vi lägger också stor vikt vid funktionaliteten hos American Bullies. Vi vill att våra valpar ska leva till hög ålder. Det är därför vi föder upp American Bullies med bra näsborrar och nosparti av måttlig längd. Om du redan har letat efter amerikanska mobbare (valpar eller sett vuxna hundar) kanske du har märkt att många har smala näsborrar. Och även extremt korta nospartier. Detta gör livet mycket svårare för American Bullies. Det är svårare för dem att andas, springa och hoppa. De tål värme mycket dåligt och är mer benägna att överhettas, värmeslag och plötsligt hjärtstopp. Därför väljer vi i vår American Bully plantskola «DOGNIK BULLS» föräldrar utan dessa brister. Vi föder inte upp hundar av extrem typ — väldigt korta, väldigt breda, med utvända framben och armbågar. Sådana amerikanska mobbare är funktionshindrade från födseln. Det finns faktiskt amerikanska Bully-uppfödare som föder upp sådana hundar och säljer dem. De bryr sig inte om att deras valp inte kommer att leva mer än tre år. För oss (mig och min man) är det viktigt att våra hundar lever så länge som möjligt. Vi älskar dem och bryr oss om deras hälsa. Jag är själv en mänsklig läkare. Och människors och djurs hälsa är väldigt viktig för mig.
Därför kan du i vår kennel endast köpa en frisk American Bully-valp. Vi har även tilläggstjänster. Innan valpen kommer hem till dig kan du beställa en fullständig undersökning. Detta inkluderar ekokardiografi av hjärtat, allmänna och biokemiska blodprover. Detta kommer att bekräfta att din American Bully-valp är frisk. För tillfället (för 2024) kostar denna service från våra veterinärer 500 euro. Observera att vi utför hjärt- och kärlundersökningar hos landets bästa läkare. Ingången för honom är stor. Varna därför om behovet av ytterligare undersökningar omedelbart när du reserverar en valp. Det är alltid svårare att komma till de bästa läkarna än att komma till vanliga läkare.
Men även om du inte vill ha ytterligare undersökningar undersöker vi ändå alla American Bully-valpar hos veterinären. Innan de åker till sina nya hem undersöks alla våra valpar dessutom av en veterinär. Och de får ett nytt inträde i det europeiska veterinärpasset om undersökningen och hälsotillståndet.

Alla våra friska American Bully-valpar går till nya familjer avmaskade, vaccinerade, med ett veterinärpass, med ett registrerat mikrochip och med en ABKC-stamtavla. ABKC stamtavla är den mest tillförlitliga registreringen av renrasiga amerikanska översittare i världen.

Barnkammaren har nu friska American Bully-valpar till salu. Pris 3000 euro. Om du letar efter var du kan köpa en frisk American Bully-valp, skriv till oss:

E-post: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls

Våra friska amerikanska mobbare bor i 25 länder runt om i världen. Därför kommer vi att leverera en valp till dig, även om du bor väldigt långt från vår kennel.

Med vänlig hälsning, Veronika Voitovska. Ägare av DOGNIK BULLS plantskola för friska amerikanska bully. Läkare. Expert hundförare. Djurpsykolog

Var kan man köpa en frisk American Bully, friska American Bully valpar, American Bully kennel valpar