Vásároljon bully classic Magyarországot


A „Dognik Bulls” American Bully óvodánkban klasszikus Hungarian Bullyt vásárolhat. Tavasszal ettől az anyától várjuk a „klasszikus” típusú American Bullies-t:
American bully kennel
Anya beceneve Dognik Bulls Soo-Ah. Amerikából hozott apától született. És egy Oroszországból hozott anyától.
A Dognik Bulls Soo-Ah maga a „klasszikus bully” típus képviselője. Ezért várunk tőle gyönyörű, azonos típusú bully kölyköket. Vizsgált és egészséges. Ezenkívül az Embark laboratóriumban genetikai vizsgálatokat végeztek.
Minden kiskutya féregtelenített, oltott, európai állatorvosi útlevéllel, regisztrált mikrochippel, kölyökkutya adásvételi szerződéssel, ABKC törzskönyvvel. Az ABKC — American Bully Kennel Club a világ legnagyobb szervezete, amely regisztrálja az American Bullies törzskönyvét.
Egy „klasszikus” típusú American Bully kölyökkutya ára 2000 euró. Hogyan foglaljunk Classic American Bully kiskutyát Magyarországon? Foglalási előleg 500 euró (a kiskutya végső árában benne van). Fenntartja a jogot a kiskutya kiválasztására (ha a kölykök a foglalás időpontjában még nem születtek). Például fenntartja egy fiú első választását. Befizetsz egy letétet, és a kölyökkutya választás joga most a tiéd. A kölykök születése után minden foglalási letétet letevő személy 2-3 naponta kap friss fotókat és videókat a kölykökről. A születés után 4 héttel (28 nappal) Ön választja ki kiskutyáját. Ekkor már minden kiskutya anatómiája és jelleme látható. A kiskutyaválasztás napján jöhet a kennel. Vagy válasszon egy „klasszikus” típusú bully kiskutyát fényképek és videók alapján. Ahogy szeretné. Általában minden kiskutyát előre lefoglalnak. Születés után maximum 2-3 kölyökkutya tartható fenn (ha sok American Bully Classic kölyök születik).
A Bully Classic Hungary vásárlási feltételeinek megbeszéléséhez írjon nekünk az óvodába:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
A „klasszikus” típusú amerikai bully (és nem csak) a világ 25 országában élnek. Fedezze fel Ön is e csodálatos kutyák világát. Csatlakozzon a Dognik Bulls óvodához. Kutyánk minden tulajdonosát elkísérjük és tanácsot adunk a kölyökkutya vásárlásakor és a vásárlás után is. Így ahogy nősz és fejlődsz, az óvoda mindig kapcsolatban lesz veled.

Vásároljon bully classic Magyarországot. Bully klasszikus vásárlás