Vásároljon egy kék háromszínű American Bully-t


Amerikai bully kölykök kék trikolór színben importált szülőpártól: Dognik Bulls Lilibet x Chaw Li Iva San Attilus. A kölykök születése 2024 júniusa.
A „Dognik Bulls” amerikai bully kennelünkben kék trikolór kiskutyát vásárolhat. Az amerikai zsarnokokat 2024 áprilisában pároztatták. A kölykök 2024. június közepén születnek. Ez egy szabadtéri párosítás. A kiskutyák a „Dognik Bulls” nevű kennelünkben születnek. A párosítás azonban nem a mi kennelünkhöz tartozó hímmel történt.


A kölykök anyját Oroszországból hozták. Törzskönyvi becenév: Dognik Bulls Lilibet. Genetikailag tesztelt, egészséges.
A kölykök apját Oroszországból hozták. Törzskönyvi becenév: Chaw Li Iva San Attilus. Tesztelve, hogy mentes az amerikai zsarnokoskodókra jellemző betegségektől. Lettország bajnoka, a Bully Show 2023 győztese, Fehéroroszország nagybajnoka. Kiváló karaktere van. Személyesen figyeltem meg viselkedését hétköznapi és szokatlan helyzetekben. Reakció idegenekre, különféle kutyák nagy tömegére. A hím kiváló barátságos karakterrel és stabil idegrendszerrel rendelkezik. Tökéletesen kiegészíti a fajtatiszta amerikai Bullies tenyésztését kutyakennelünkben.
Minden kölyökkutya háromszor férgesen, oltva, európai állatorvosi útlevéllel, ABKC törzskönyvvel hagyja el az óvodát. Ezenkívül a Dognik Bulls kennelből származó American Bully kölyökkutyák minden tulajdonosa kap egy kiskutya emlékeztetőt. Leírja, hogyan nőtt és fejlődött pontosan a kutyusa, hogyan kell helyesen nevelni, etetni, kiképezni stb. A feljegyzés leírja, mire kell figyelni egy American Bully kiskutya fejlesztésekor, hogyan neveljünk egészséges ízületekkel, szívvel és légzőrendszerrel rendelkező kutyát.
Minden American Bully kölyökkutya korai szocializáción megy keresztül: kommunikáció más kutyákkal a kennelben, kommunikáció különböző korú gyerekekkel, póráz és nyakörv használatára való képzés. A körömvágáshoz, fültisztításhoz szoktatás, stb.
Mi az előnye az American Bully fajtának?
1. Az amerikai Bullies nem állatkerti agresszív fajta. A zaklatók barátok más kutyákkal, macskákkal és tengerimalacokkal. Az amerikai zsarnokoskodók nagyszerűek minden emberrel.
2. Az American Bullies rövid hajú, és nem igényel további ápolást vagy nyírást. Rendszeres samponnal kell fürdetni 1-2 havonta egyszer. Ez egy nagy előny, ellentétben a hosszú szőrű kutyákkal. Az American Bully bundája rövid és szagtalan.
3. Változatos színek a fajtában: kék trikolór, kék, lila trikolór, lila, csokoládé, csokoládé trikolor, merle, fehér, fekete, piros. Ebből a párosításból kék trikolor és sima kék színű American Bully kölyköket várunk.

Egy amerikai bully kölyökkutya ára „blue tricolor” és „blue” színekben 3000 euró. Foglalási előleg 500 euró (a kiskutya teljes árában benne van). Kék trikolor amerikai bully kölykök jelentkezését várjuk „pocket” és „klasszikus” típusban.
Kölyökkutya vásárlásához írjon nekünk az óvodába:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls

A kölykök Lettországban fognak születni. Szállítás egész Európában, Amerikában és Kanadában.

Üdvözlettel: Voitovska Veronika. Orvos. Szakértő kutyavezető. A kiállítás bírája. Állatpszichológus.

Vegyél egy kék American Bully-t, vegyél egy kék trikolórt American Bully-t, American Bully gyerekszobát, American Bullies „Dognik Bulls”.