Vásároljon pitbullt 2024. április


Egy amerikai Pitbull Terrier lány készen áll, hogy új családhoz költözzön. „Dognik Bulls” tenyésztő kennel, ADBA (American Dog Breeders Association) regisztrációja.
Név: Dognik Bulls California. Fajta: Amerikai Pitbull Terrier. Lány. Életkor: 3 hónap. Védőoltás: kettős komplex vakcina plusz veszettség elleni vakcina. Anthelmintikus: négyszer. Mikrochip: beültetve és regisztrálva az Európai Kisállat Adatbázisban. Törzskönyve: ADBA. Adásvételi szerződés. Útmutató a Dognik Bulls kennel amerikai pitbullterrier kölyökkutyájának gondozásához, oktatásához és neveléséhez. Szín: étcsokoládé (a fotón világosabb a stúdióvilágítás miatt). Európai állatorvosi útlevél. Az új családhoz való távozás előtt egy felhatalmazott állatorvos által végzett klinikai vizsgálatot kell végezni. A kutyusnak nincs fajtagenetikai betegsége (minden vizsgálat megtörtént a szülőknél + igazolások). Kölyökkutya ára: 1700 euró.
Amerikából hozták a szülőket! Két jól ismert pitbull kennel a Real Deal Chocolates (Florida) és a Dusheik (Dél-Amerika). Kiállítások és sportok bajnokai. Fotók a szülőkről:

Ha szeretne pitbullt vásárolni (2024. április), írjon nekünk az óvodába. Első üzenetében feltétlenül meséljen nekünk magáról és a kutyákkal kapcsolatos tapasztalatairól.
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
A világ számos országa vásárol pitbullokat tőlünk. Tenyésztett pitbulljai a világ 25 országában élnek! Igény esetén van kiszállítás (külön fizetendő, a kiskutya ára nem tartalmazza).
Az óvoda vezetője Voitovska Veronika. Orvos. Szakértő kutyavezető. Állatpszichológus.

Vásároljon pitbullt 2024. április, vegyen pitbullt, nőstény amerikai pitbull terriert.