Vegyél egy pitbull kiskutyát sportoláshoz

Vegyél egy pitbull kiskutyát sportoláshoz


A sportoló american pitbull terrier kennelje a Dognik Bulls két kiskutyát kínál eladásra!
Mating Miller’s Wild Storm aka Castle (USA-import) x Dognik Bulls Indiana (Dagesztáni import).
Eladó 1 db piros orrú kan és 1 db piros orrú szuka. 2022. október 22-én született. Fajtatiszta pitbullhoz teljes dokumentumcsomag: európai állatorvosi útlevél két oltással és veszettség elleni oltással, mikrochipp az Európai Kisállat Adatbázisba bejegyzéssel, ADBA törzskönyv, első évre szóló feljegyzés az élet egy pitbull kölyökkutya gondozásáról és neveléséről.
Fotó és videó az eladó lányról. Törzskönyvi becenév: Dognik Bulls Charlotte. Az ára 1500 euró. Charlotte makacs, jó fogású, teljesen rettenthetetlen, minden új helyet felfedez. Felnőttkorban körülbelül 19 kg-ot fog megnőni.Fénykép egy fiúról, aki eladó. Törzskönyvi becenév: Dognik Bulls Komanchi. Az ára 1500 euró. A Comanche egy kisfiú. Jól játszik, kifejezett prédaösztöne van, jól kijön emberekkel és gyerekekkel. A felnőtt súlya körülbelül 20-21 kg.


A Dognik Bulls macskatelep támogatást és támogatást nyújt minden végzős élete során. A kutyusért személyesen is eljöhetsz. Vagy megszervezzük az automatikus vagy légi szállítást. Kennelünk kutyái a világ 20 országában élnek.
Az alom apja egy USA-ból importált kan (a Real Deal Chocolates sportkenneltől). Bajnok sportban és kiállításokon több országban. Tiszta a törzskönyvi genetikai betegségektől.


Az alom anyját Dagesztánból (az Asadulla működő bölcsődéből) hozták. Kicsi, játékos kutya. Nagyon barátságos minden emberrel. Stabil idegrendszerrel rendelkezik.


Ha sportoláshoz szeretne pitbull kutyát vásárolni, keressen minket:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls