Vegyél egy pitbullt törzskönyvvel


A „Dognik Bulls” kennelünkben ADBA törzskönyvvel rendelkező pitbullt vásárolhat. Az ADBA – American Dog Breeders Association a világ vezető szervezete, amely kizárólag fajtatiszta amerikai pitbull terriereket regisztrál.
Pit Bulljaink ősei az 1900-as évekig, a Pitbull fajta megalapításáig vezethetők vissza!
Kennelünk 2011 óta működik, tőlünk egy menő törzskönyves pitbullt vásárolhat. Minden Pit Bullunk ellenőrzött és ADBA által jóváhagyott tenyésztésből származik. A kennel minden kutyusa korai szocializációban részesül (gyerekekkel, utcával, erdővel, más kutyákkal való ismerkedés, különféle felületek, póráz és nyakörv). Minden kölyökkutya hozzászokott a körmök vágásához és a fültisztításhoz kora gyermekkorától (születéstől számított 10 nap). A pitbull kölykök európai állatorvosi útlevéllel, oltással, féregtelenítve, regisztrált mikrochippel, ADBA törzskönyvvel költöznek új otthonokba. Ezenkívül a Dognik Bulls kennelből származó minden pitbull kölyökkutya állatorvosi klinikai vizsgálaton esik át, mielőtt új otthonba indulna. Ez azt jelenti, hogy egy 100%-ban egészséges amerikai pitbull terrier kölyökkutyát vásárol, szintén klassz törzskönyvvel. Hiszen a kennelünkben a legtöbb kutyát Amerikából hozták. És az egész pitbull-tenyésztésünk az amerikai véren alapul. Törzskönyvi Pit Bull tenyésztési alapelveink az ADBA+ fajtaszabványon alapulnak, kizárólag a legjobb minőségű amerikai vérvonalakat használva. Figyelembe vesszük a pitbullok funkcionalitását és temperamentumát. Felelősséggel tartozunk a Dognik Bulls kennelünkben született pitbullok minőségéért. Íme néhány pitbullunk fotója:

Az óvoda vezetője Voitovska Veronika. Okleveles szakértő kutyavezető. Az európai amerikai Pit Bull Terrier kiállítások bírája. Kutyás sportversenyek bírája. Orvos.
A kennelben jelenleg több törzskönyves pitbull kiskutya eladó. A leendő pitbull-almok regisztrációja is megnyílt (több szabadtéri párzást tervezünk Lengyelországban, Lettországban, Németországban és Oroszországban). Ha kennelünkben törzskönyves pitbullt szeretne vásárolni, írjon nekünk:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Kérjük, vegye figyelembe: Az első bejegyzésben kérjük, meséljen magáról és a kutyákkal kapcsolatos tapasztalatairól. Nem baj, ha nincs tapasztalatod kutyákkal vagy pitbullokkal. De fontos, hogy minden árnyalatot ismerjünk, hogy megfelelő pitbull kölyökkutyát kínálhassunk (figyelembe véve, hogy van-e gyereke, macskája, van-e tapasztalata kutyával vagy annak hiánya stb.).
Kennelünkből származó amerikai pitbull terrierek a világ 25 országának különböző városaiban élnek. Ezért bárhol is élsz, a szállítás nem jelent problémát.
Egy pitbull kiskutya ára kennelünkben: 1500-2000 euró.
Példa kiskutyákra a pitbull kennelünkből:

Vegyél egy pitbullt törzskönyvvel