Vzreditelj american bully Slovenija


Dobrodošli v uradni psarni American Bully «Dognik Bulls». Delujemo od leta 2011. Sem uradna vzrediteljica american bully, ime mi je Veronika Voitovska
Trenutno so v psarni mladički v tipu «standard», lila barve. Prodam 2 fantka in 4 punčke. Cena mladička American Bully iz te paritve je 2000 eur. Mladički so pripravljeni na pot. Imajo dokumente ABKC (American Bully Kennel Club), evropski veterinarski potni list s cepljenji, uradno registriran mikročip.
Naši kužki živijo v hiši v gozdu, dihajo čist zrak. Dnevno hodijo in so odličnega zdravja. Vsi mladički imajo zaključeno začetno socializacijo mladičkov.
Vzrejni par 815 Bully Camp Noise (uvožen iz ZDA) x Valor Inter Plato Afelia Diamond (ZDA/Španija).
Na razstavah nosi naziv oče mladičkov.
Vsak mladiček ima svojo osebnost. Nekateri so višji, drugi nižji. Nekateri so bolj aktivni, nekateri so mirni. Nekdo se rad igra z igračami, nekdo rad sedi na rokah ljudi.
Pišite nam, če želite izvedeti več o vsakem kužku in pridobiti več fotografij in video posnetkov.
Mladičke American Bully vam bomo z veseljem pokazali v živo in vas spoznali. Pogovorili se bomo o vseh vprašanjih, ki vas skrbijo ob nakupu kužka. Dovolite nam, da vam pomagamo izbrati popolnega psička za vašo družino.
Če nimate možnosti priti v našo psarno, vam bomo mladičke pokazali preko video povezave in vam pomagali pri izbiri. Obstaja dostava kamor koli po svetu. Naši psi živijo že v 20 državah sveta.
Fotografije kužkov American Bully:


Pišite z morebitnimi vprašanji. Vzreditelj american bully Slovenija:
Elektronski naslov: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls