Waar koop je een American Bully-puppy?


Perfecte Amerikaanse Bully-puppy’s. Moeder: Dognik Bulls Soo-Ah. Vader: Chaw Li Iva San Attilus.
De Amerikaanse Bully-kwekerij “DOGNIK BULLS” opent boekingen voor puppy’s voor juli 2024. We verwachten de geboorte van puppy’s begin juli 2024.
Absoluut eerlijk en verantwoord fokken van Amerikaanse pestkoppen. In onze crèche worden geen mensen met een beperking geboren. In ons land worden Amerikaanse pestkoppen niet geboren met doofheid, albino’s, hartafwijkingen of ontwikkelingsstoornissen. Al onze American Bullies zijn levendige, vrolijke, actieve honden. Geschikt als huisdier. En ook voor tentoonstellingen en fokkerij. Bovendien nemen sommige van onze Amerikaanse pestkoppen “DOGNIK BULLS” deel aan sportcompetities (gewichttrekken, muurklimmen, verspringen, loopband, coursing, racen) en winnen.
In mei 2024 voerde de kwekerij een uitkweek uit van Amerikaanse pestkoppen. Wat betekent dit? Wij hebben onze hond gefokt met een reu die niet tot onze Amerikaanse Bully kennel “DOGNIK BULLS” behoort. Waarom hebben we dit gedaan? Om nieuwe, uitstekende bloedlijnen toe te voegen aan onze fokkerij. We kozen voor een goede geïmporteerde reu genaamd Chaw Li Iva San Attilus. Hij kwam van een Russische kwekerij. Heeft titels: kampioen van Letland, grootkampioen van Wit-Rusland, winnaar van “Bully Show-2023”! Getest op volledige afwezigheid van genetische ziekten. Hij werd ook persoonlijk door mij, een ervaren American Bully-fokker, getest op zijn mentale toestand. Hij heeft een zeer goede psyche en socialisatie. Behandelt alle mensen en kinderen heel goed. Blijft kalm in groepen honden en vertoont geen tekenen van agressie of ongemak. Ik heb het ook persoonlijk aangeraakt en gevoeld. Hij is sterk, gespierd, met goede bewegingen. Geen kreupelheid, geen stijfheid in de gewrichten. Een uitstekende vertegenwoordiger van het Amerikaanse Bully-ras.


De toekomstige moeder van het nestje werd in onze kennel geboren, uit onze geïmporteerde honden. Haar vader is in 2016 vanuit Amerika naar ons toe gehaald. En hij is zo’n uitstekende vader van American Bullies dat we hem vandaag de dag nog steeds in de fokkerij gebruiken. We hebben de moeder uit Rusland gehaald. Van haar kregen we twee nestjes prachtige en lieve Amerikaanse Bullies.


Dus als u op zoek bent naar waar u een American Bully-puppy kunt kopen, schrijf ons dan. We verwachten lila, lila driekleurige, blauwe, lichtblauwe driekleurige puppy’s. Misschien hebben de pups exclusieve lichte ogen, net als hun moeder.
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Alle puppy’s worden ontwormd, gevaccineerd, met een Europees veterinair paspoort, met een ABKC-stamboom, met een contract voor de verkoop van een raszuivere puppy. Bonus van de kennel: individuele instructies voor het opvoeden van een Amerikaanse bullebakpuppy van “DOGNIK BULLS”.
De prijs voor pups uit deze OUTDOOR dekking bedraagt ​​3000 euro. Aanbetaling voor reservering — 500 euro (inbegrepen in de totale prijs van de puppy). Als u klaar bent om over uzelf en uw gezin, uw ervaringen en uw wensen over de hond te praten, schrijf dan. We zullen bespreken. Als je niet weet wie geschikter is: een Amerikaanse pestkop voor een jongen of een meisje, schrijf mij dan ook. Ik vertel het je op basis van mijn ervaring en de situatie in jouw gezin.
Belangrijk: ook na de verkoop van een American Bully pup blijven wij contact houden met de eigenaren. En indien nodig geven wij advies.
Wat moet u doen als u een American Bully pup van de DOGNIK BULLS kennel wilt kopen, maar u woont ver weg en kunt de pup niet persoonlijk komen ophalen? We hebben puppy’s afgeleverd. In elk geval bespreken we het individueel. Onze Amerikaanse pestkoppen leven al in 26 landen. Wij hebben ruime ervaring met het individueel en collectief afleveren van puppy’s.
Met vriendelijke groet, Veronika Voitovska. Eigenaar van de Amerikaanse pestkwekerij “DOGNIK BULLS”. Arts. Deskundige hondengeleider. Dierenpsycholoog.

Waar koop je een American Bully-puppy, American Bully-puppy’s, American Bullies 2024