Waar koop je een gezonde Amerikaanse Bully?

Wij hebben pups te koop in onze kennel!
De Amerikaanse Bully Kennel “DOGNIK BULLS” biedt gezonde en sterke pups te koop aan. Ouders worden geïmporteerd uit Rusland. Dit is het tweede nestje puppy’s van mama en het tweede nestje puppy’s van papa. De ouders zijn jong, actief, gezond en onderzocht. Met persoonlijke gezondheidscertificaten.
Amerikaanse Bully Kennel «DOGNIK BULLS» verkoopt puppy’s van geteste ouders. Dit betekent dat de ouders gecertificeerd zijn als vrij van genetische ziekten die verband houden met het American Bully-ras. We besteden ook veel aandacht aan de functionaliteit van American Bullies. Wij willen dat onze pups oud worden. Daarom fokken wij Amerikaanse Bullies met goede neusgaten en muilkorven van gemiddelde lengte. Als je al naar Amerikaanse pestkoppen (puppies of volwassen honden) hebt gezocht, is het je misschien opgevallen dat velen smalle neusgaten hebben. En ook extreem korte snuiten. Dit maakt het leven voor Amerikaanse pestkoppen veel moeilijker. Het is voor hen moeilijker om te ademen, rennen en springen. Ze verdragen hitte zeer slecht en zijn gevoeliger voor oververhitting, zonnesteek en plotselinge hartstilstand. Daarom selecteren wij in onze Amerikaanse Bullykwekerij “DOGNIK BULLS” ouders zonder deze tekortkomingen. We fokken ook geen honden van het extreme type — heel kort, heel breed, met naar buiten gedraaide voorpoten en ellebogen. Dergelijke Amerikaanse pestkoppen zijn vanaf hun geboorte gehandicapt. Er zijn inderdaad Amerikaanse Bully-fokkers die dergelijke honden fokken en verkopen. Het maakt ze niet uit dat hun puppy niet langer dan drie jaar zal leven. Voor ons (ik en mijn man) is het belangrijk dat onze honden zo lang mogelijk leven. We houden van ze en geven om hun gezondheid. Ik ben zelf een mensendokter. En de gezondheid van mens en dier vind ik heel belangrijk.
Daarom kunt u in onze kennel alleen een gezonde American Bully pup kopen. Wij hebben ook aanvullende diensten. Voordat de pup bij u thuis komt, kunt u een volledig onderzoek aanvragen. Dit omvat echocardiografie van het hart, algemene en biochemische bloedonderzoeken. Dit zal bevestigen dat uw American Bully-puppy gezond is. Op dit moment (voor 2024) kost deze service van onze dierenartsen 500 euro. Houd er rekening mee dat wij cardiovasculaire onderzoeken uitvoeren bij de beste arts van het land. De inzending voor hem is groot. Waarschuw daarom direct bij het reserveren van een pup voor de noodzaak van aanvullende onderzoeken. Het is altijd moeilijker om bij de beste artsen te komen dan om bij gewone artsen te komen.
Maar ook als u geen aanvullende onderzoeken wenst, onderzoeken wij toch alle American Bully pups bij de dierenarts. Voordat ze naar hun nieuwe huis vertrekken, worden al onze puppy’s aanvullend onderzocht door een dierenarts. En ze krijgen een nieuwe vermelding in het Europees veterinair paspoort over het onderzoek en de gezondheidsstatus.

Al onze gezonde American Bully-puppy’s gaan naar nieuwe gezinnen, ontwormd, gevaccineerd, met een veterinair paspoort, met een geregistreerde microchip en met een ABKC-stamboom. De ABKC-stamboom is de meest betrouwbare registratie van raszuivere Amerikaanse Bullies ter wereld.

De kwekerij heeft nu gezonde American Bully-pups te koop. Prijs 3000 euro. Als u op zoek bent naar waar u een gezonde American Bully-puppy kunt kopen, schrijf ons dan:

E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls

Onze gezonde Amerikaanse bully leven in 25 landen over de hele wereld. Daarom bezorgen wij een pup bij u, ook als u ver van onze kennel woont.

Met vriendelijke groet, Veronika Voitovska. Eigenaar van de DOGNIK BULLS-kwekerij voor gezonde Amerikaanse pbully. Arts. Deskundige hondengeleider. Dierenpsycholoog

Waar koop je een gezonde Amerikaanse Bully, gezonde Amerikaanse Bully-puppy’s, Amerikaanse Bully-kennelpuppy’s