Waar koop je een gezonde pitbull-puppy?


Antwoorden op de vraag: «Waar koop je een gezonde Amerikaanse Pitbull Terrier-puppy.» Ik zal je de belangrijkste punten vertellen waar je op moet letten bij het kopen van een gezonde pitbull terrier-puppy.
Mijn naam is Veronika Voitovska, ik ben al meer dan 10 jaar fokker van Amerikaanse Pitbull Terriers. Ik heb een officieel geregistreerde kennel van gezonde Amerikaanse pitbull terriers “Dognik Bulls”. Registratie bij ADBA.
De belangrijkste punten die u moet weten voordat u een Amerikaanse Pitbull Terrier-puppy koopt in Europa, Amerika, Brazilië, Canada en post-Sovjetlanden. Maakt niet uit waar. Deze regels zijn van toepassing op alle landen en alle pitbullterriërs.
Hoe vaak kan een vrouwelijke Amerikaanse Pitbull Terrier bevallen? Een hond mag niet vaker dan één keer per jaar bevallen. Niet meer dan 5-6 keer in je hele leven. Veel hangt af van de hond. In onze kennel bevinden zich honden die tijdens de gehele fokactiviteit 2 keer bevallen zijn. Bij wijze van uitzondering is het acceptabel dat een hond twee nestjes puppy’s achter elkaar baart en daarna ongeveer twee jaar rust.
Elke puppy moet een Europees veterinair paspoort hebben. Geen binnenlands paspoort van het land, dat gemakkelijk bij elke dierenwinkel te koop is en nep. Een officieel veterinair paspoort goedgekeurd door de Europese Commissie. Hierdoor kan de hond zijn hele leven zonder beperkingen reizen en geen problemen hebben met grenzen en douane.
De puppy moet worden gevaccineerd en ondertekend door een dierenarts. Het is niet zo dat een fokker ergens thuis vaccins heeft gekocht, ze ergens heeft opgeslagen, ze heeft vernield en vervolgens de puppy’s heeft gevaccineerd. Namelijk normale vaccinatie bij een dierenkliniek. Ik had een zaak. Mensen kochten een puppy van mij. Toen wilden ze er nog één, maar de prijzen in onze kwekerij op dat moment bevielen hen niet. Ze kochten «goedkoper» in de buurt. De pup had geen officiële microchip, normale stamboom van een erkende organisatie. En de pup was niet goed ingeënt. Als gevolg hiervan stierf deze puppy eenvoudigweg op de leeftijd van 6 maanden. Opgeslagen? Heeft u vreugde gevonden in het bezitten van een zieke hond? Bij het kopen van een pitbullterriër denken we dat hij 10-15 jaar bij ons zal wonen. En ze zijn nog niet klaar om hem na zes maanden te begraven. De optie ‘opslaan’ werkt hier niet. Gemiddeld kost het eerste vaccin + Europees paspoort + microchip in de Europese Unie 80-120 euro (voor 2024). Het tweede uitgebreide vaccin + hondsdolheidsvaccinatie + klinisch onderzoek voordat u naar een nieuw huis vertrekt, kost ongeveer 60-100 euro (afhankelijk van het land en de prijzen van de kliniek kan het duurder zijn).
Ouderexamens. Amerikaanse Pit Bull Terriers hebben genetische ziekten. Ze kunnen worden vermeden door ouders te testen. Het kost 200-300 euro per ouder. De prijs is afhankelijk van het laboratorium; er zijn er meerdere in Europa. Verder kost een hartonderzoek in Europa bijvoorbeeld 180 tot 600 euro. Afhankelijk van het land. In post-Sovjetlanden is het goedkoper en kost het ongeveer 100 euro bij een goede dierenarts-cardioloog.
Elke Amerikaanse Pitbull Terrier moet een ADBA-stamboom hebben. Als er geen ADBA-stamboom is, proberen ze je alles te verkopen, wie dan ook, maar geen raszuivere Amerikaanse pitbullterriër.
Daarom is het onmogelijk om een ​​gezonde Amerikaanse pitbull terrier-puppy voor 500-1000 euro te kopen. Dit dekt niet eens de kosten van het opvoeden van de pups. Ik vermeld niet langer de tentoonstellingen van de ouders, de kwaliteit van hun stambomen, de zeldzaamheid van de bloedlijnen. En als de ouders van bekende kwekerijen in het buitenland zijn gehaald, begint de prijs van een normale, gezonde pitbull-puppy vanaf 2000 euro.
Helaas zal de volledige tekst te lang zijn. Daarom, als u echt een gezonde Amerikaanse Pitbull Terrier-puppy wilt kopen, schrijf dan naar onze kennel. Ik adviseer u over alle vragen en help u bij het kiezen van de puppy van uw dromen.
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Op dit moment heeft de kwekerij gezonde ADBA American Pitbull Terrier-pups te koop. Uit meerdere kweekkoppels. Levering overal ter wereld. Volledige documentaire ondersteuning + hulp van de kennel gedurende het hele leven van de hond.

Waar koop je een gezonde pitbull puppy, gezonde Amerikaanse pitbull terriers, koop pitbull puppy’s, ADBA Amerikaanse pitbull terrier puppy’s