Werkende Amerikaanse PitBull Terriers

Werkende Amerikaanse PitBull Terriers
Of werkende gefokte pitbullterriërs.
Wat betekent het? Dit zijn American Pit Bull Terriers, waarvan de stamboom bestaat uit werkende voorouders in de dichtstbijzijnde stammen van de stamboom. Als de pitbull zelf niet tegelijkertijd een werker is (dat wil zeggen, hij was niet in wedstrijden, de zogenaamde gevechten van Amerikaanse pitbullterriërs), dan is dit een werkende fokpitbull. Als een werkende fokpitbull heeft deelgenomen aan veldslagen, dan is hij zelf een werkende pitbull.
Als we in de moderne wereld zeggen «werkende pitbull», bedoelen we niet alleen gevechten, maar ook sportnormen voor pitbulls, beschermende training enzovoort. Maar historisch gezien worden match pitbull terriers die deelnemen aan veldslagen arbeiders genoemd.
In onze kennel van Amerikaanse pitbull terriers Dognik Bulls hebben alle honden op de een of andere manier voorouders uit de werkende fokkerij. Sommige zijn in de volgende stammen van de genealogieën, sommige zijn in de verre stammen.
Uit de hoofdlijnen van werkende fok pitbulls hebben we: Jumbo (Joegoslavië), DDWW (Oekraïne), Red Alert (Amerika/Rusland).
Onze Dognik Bulls Anksunamun is bijvoorbeeld uit Bulgarije gehaald en is de enige vertegenwoordiger van pure Jumbo-lijnen in het land.


Onze Dognik Bulls Indiana is uit Dagestan gehaald, hij voert het zuivere bloed van pitbulls uit de Red Alert lijn van de werkende fokkerij.


Onze Dognik Bulls African Passion, meegebracht uit Moskou, combineert twee lijnen van werkende pitbulls — Red Alert en DDWW.


Als u een werkende Amerikaanse Pit Bull Terrier-puppy wilt kopen, schrijf ons dan:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram — dognikbulls (werkende Amerikaanse pitbull terriers)