Xe gr pitbull
Το American Pitbull Terrier Kennel “Dognik Bulls” έχει τώρα κουτάβια προς πώληση!
1. Αριθμός κουταβιού Pitbull 1. Γενεαλογικό ψευδώνυμο: Dognik Bulls Freddie Mercury. Ηλικία — 3 μήνες. Πλήρως εμβολιασμένο, αποπαρασιτωμένο, με καταχωρημένο μικροτσίπ, με γενεαλογικό ADBA, με ευρωπαϊκό κτηνιατρικό διαβατήριο, με σύμβαση αγοραπωλησίας. Αποκλειστικό εκτός έδρας ζευγάρωμα στην Πολωνία! Σταυρός των αιμάτων μας με αμερικανικά αίματα Lonzo/Boudreaux! Δεν υπάρχουν ΚΑΘΟΛΟΥ ανάλογα αυτών των κουταβιών στην Ευρώπη. Κορυφαίο αίμα σε ένα ζευγάρωμα — ευφυΐα, ομορφιά, γενεαλογία, δυνατότητα ελέγχου, ψυχή. Γονείς: Maximus No Regrets x Dognik Bulls Godena. Η τιμή του κουταβιού είναι 2000 ευρώ.

Φωτογραφία του Dognik Bulls Freddie Mercury (Xe gr pitbull):

Ο πατέρας των κουταβιών είναι ο Maximus No Regrets. Τύπος αρσενικού τεριέ. Δεν έχει δυσπλασία των αρθρώσεων του ισχίου και του αγκώνα (εικόνες ΑΑ και 00 — το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα). Δεν έχει γενετικές παθήσεις της φυλής παρεγκεφαλιδική αταξία, υπερουρικοζουρία, εκφυλιστική μυελοπάθεια, crd1, crd2PRA. Νικητής του διαγωνισμού έλξης βαρών ADBA στην κατηγορία βάρους του — αρκετές πρώτες θέσεις! Γεννημένος από μια πυκνή συσσώρευση αμερικανικού αίματος, από σκυλιά με τρεις γενιές χωρίς δυσπλασία αρθρώσεων! Τρεις γενιές νικητών σε εκθέσεις ADBA και αθλητικούς αγώνες ADBA! Κουβαλάει το αίμα του Lonzo και του Boudreaux, που είναι σπάνιο στις μέρες μας.

Η μητέρα των κουταβιών είναι η Dognik Bulls Godena. Όμορφος αρμονικός θηλυκός τύπος τεριέ. Αυτή είναι η τρίτη της γέννα με κουτάβια (οι δύο προηγούμενες γέννες ήταν από διαφορετικούς πατέρες). Δεν έχει γενετική ασθένεια φυλής — παρεγκεφαλιδική αταξία. Γεννήθηκε από δύο εισαγόμενα σκυλιά. Ο πατέρας της είναι ο Millers Wild Storm Castle (εισαγόμενος από την Αμερική, πρωταθλητής σε σόου και αθλήματα σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, νικητής των ειδικών εκπομπών American Pit Bull Terrier 4 φορές, καθώς και εκπομπών όλων των φυλών). Η μητέρα της είναι η Dognik Bulls Anksunamun (που φέρθηκε από ένα νηπιαγωγείο εργασίας στη Βουλγαρία). Η Godena είναι συμμετέχουσα και νικήτρια εκθέσεων. Υγιές, δραστήριο σκυλί. Ένα πραγματικό πίτμπουλ με ιδανικό χαρακτήρα.

2. Αμερικάνικα κουτάβια πίτμπουλ τεριέ (αρκετά κορίτσια). Ημερομηνία γέννησης: 21 Δεκεμβρίου 2023. Χρώμα: όλο σοκολάτα με κόκκινη μύτη. Όλα τα αρσενικά από αυτούς τους γονείς είχαν κρατηθεί πριν γεννηθούν τα κουτάβια. Πρόκειται για μια πολύτιμη γέννα American Pit Bull Terriers Xe gr.
Φωτογραφίες κουταβιών, κοριτσιών (Xe gr pitbull):

Πατέρας: Champion Millers Wild Storm Castle. Φέρεται από το αμερικανικό αθλητικό φυτώριο Real Deal Chocolates (Φλόριντα). Οι γονείς του είναι πρωταθλητές Αμερικής σε αθλητικούς αγώνες, μεγάλοι πρωταθλητές στο τράβηγμα βαρών (αυτό σημαίνει τρεις φορές πρωταθλητές σε αγώνες στο τράβηγμα βαρέων φορτίων). Πρωταθλητές σε εξειδικευμένες εκθέσεις ειδικών φυλών οργανισμών ADBA και UKC. Αυτοί είναι οι δύο κορυφαίοι, παλαιότεροι και πιο αξιόπιστοι οργανισμοί στον κόσμο που καταγράφουν αμερικανικά πίτμπουλ τεριέ. Απόλυτα πρωταθλητής γενεαλογίας. Το Uncle Millers Wild Storm Castle είναι το πιο βραβευμένο pit bull terrier στον κόσμο! Σε αθλητικούς αγώνες και εκθέσεις! Το ίδιο το Millers Wild Storm Castle είναι ο πρωταθλητής πολλών χωρών σε εκθέσεις, ο νικητής των ειδικών εκθέσεων φυλών αμερικανικών τεριέ πίτμπουλ (όπου υπήρχαν από 50 έως 105 πίτμπουλ τη φορά). Νικητής αθλητικών αγώνων για πιτ μπουλ σε Ουκρανία και Ρωσία ανάμεσα σε 50 πιτ μπουλ! Πολλαπλός νικητής διαγωνισμών όλων των φυλών. Πραγματικά ένας πολύ δραστήριος, παθιασμένος, υγιής πρωταθλητής. Υγειονομική εξέταση: αίμα, υπερηχογράφημα. Δεν έχει γενετικές ασθένειες φυλής (υπάρχουν προσωπικά πιστοποιητικά). Πατέρας περισσότερων από 300 πίτμπουλ σε όλο τον κόσμο. Τα παιδιά του είναι πρωταθλητές σε εκθέσεις και αθλήματα σε πολλές χώρες του κόσμου. Γραμμή αίματος: OFRN-Old Family Red Nose

Μητέρα: Hoffs Banshee. Φέρεται από το αθλητικό φυτώριο πιτ μπουλ «Hoff». Εισαγωγή από Βραζιλία. Bloodline: OFRN- Old Family Red Nose (καθαρό αμερικανικό αίμα). Εξαιρετικό δυνατό πίτμπουλ τύπου τεριέ. Συμμετέχοντας και νικητής εκθέσεων. Πολύ αρμονικό, με τέλεια ανατομία και υπέροχο χαρακτήρα. Είναι ένα από τα κύρια σκυλιά στο εκτροφείο Dognik Bulls, έχει εξεταστεί για την υγεία της και έχει προσωπικά γενετικά πιστοποιητικά για απουσία παρεγκεφαλιδικής αταξίας και ατροφίας του αμφιβληστροειδούς.

Τιμή ενός κουταβιού: 1700 ευρώ. Αυτή η τιμή περιλαμβάνει: κουτάβι, όλους τους εμβολιασμούς, θεραπεία για σκουλήκια, ψύλλους και κρότωνες, ευρωπαϊκό κτηνιατρικό διαβατήριο, καταχωρημένο μικροτσίπ αναγνώρισης ζώων, γενεαλογικό, συμβόλαιο αγοράς και πώλησης. Ως μπόνους, ο ιδιοκτήτης λαμβάνει μια υπενθύμιση για ένα κουτάβι από το εκτροφείο Dognik Bulls. Σε αυτό θα βρείτε απαντήσεις σε όλες τις πιο συχνές ερωτήσεις. Και λάβετε πολλές πληροφορίες για το ίδιο το κουτάβι.
Ένα επιπλέον μπόνους από το νηπιαγωγείο μας: πριν φύγει για νέο σπίτι, κάθε κουτάβι εξετάζεται επιπλέον από κτηνίατρο με έκθεση κλινικής εξέτασης στο κτηνιατρικό διαβατήριο.
Επίσης στο φυτώριο μας έχουμε πλέον νεογέννητα κουτάβια: κορίτσια και αγόρια. Γράψε, πες μας για σένα και αγόρασε το πιτ μπουλ των ονείρων σου.
Email: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls

Διατίθεται παράδοση οπουδήποτε στον κόσμο. Τα πίτμπουλ μας Xe gr ζουν σε 25 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Xe gr pitbull