Živalski psiholog za pse na spletu

Cynolog Veronika Voitovska on radio
Zdravo. Moje ime je Veronika Voitovska. Pomagal vam bom rešiti vedenjske težave vašega psa.
Nekaj ​​besed o mojih izkušnjah in specializaciji. Sem človeški terapevt. Od leta 2011 sem lastnica psarne resnih pasem psov: ameriški pitbull terierji in ameriški bulli. Te pasme zahtevajo veliko pozornosti, šolanja in razumevanja psihologije vedenja psov. Prav po zaslugi svojih psov sem se začela bolj zanimati za živalsko psihologijo in sem jo začela proučevati na profesionalni ravni. Vse svoje znanje uporabljam tako na svojih osebnih psih (15 jih je) kot tudi na mladičih moje psarne. Svetujem diplomantom svoje psarne in drugim ljudem z drugimi pasmami psov. Sem certificiran vodnik psov (certificiran v Ukrajini) in certificiran na tečaju za dobro počutje živali (Evropska unija). Sem tudi sodnik na razstavah posebnih pasem ameriških pit bull terierjev v Evropi.
Skratka, imam veliko osebnih izkušenj in izkušenj z delom z drugimi psi. Zato vam bom pomagal rešiti težave, ki jih imate. Povedal vam bom, kako se obnašati s svojim psom, kdaj in kako odreagirati ter kako pravilno odstraniti določeno vedenje. Kako razumeti vzrok strahov in neželenega vedenja pri kužku ali psu. In kako na to vplivati. Delam kot spletna zoopsihologinja s svetovanji preko zooma in skypa.

Dog judge on dog shows Veronika VoitovskaDog trainer courses Veronika Voitovska
Glavna vprašanja, ki mi jih ljudje postavljajo:
1. Razumeti razlog za neželeno vedenje kužka/psa in ga odstraniti.
2. Kako odstraniti agresijo iz kužka/psa. Dvema ali več živalim bom pomagal naučiti živeti skupaj.
3. Kako svojega psa/kužka razbremeniti stresa. Na primer zaradi ločitvene tesnobe.
4. Kako odstraniti agresijo kužka/psa do tujcev na ulici.
5. Naučite psa, da med hojo pobira vse s tal. Smeti, iztrebki, plastenke, vrečke.
6. Mladička ali odraslega psa odvadite doma hoditi na stranišče in mazati tla in stene.
7. Nehajte cviliti pod vrati, udarjati po vratih s tacami in kremplji ter grizljati vrata.
Pomagam pri reševanju težav z vedenjem živali. Z razumevanjem posebnosti pasje psihe in njihove fiziologije bom natančno odkril, kje so odstopanja od norme, in jih pomagal popraviti.
Za popolno rešitev težave boste morda potrebovali eno ali več spletnih posvetovanj s psihologom za hišne ljubljenčke. Cena enega svetovanja: 30 minut = 50 eur.
Pred posvetom bom potreboval vašo podrobno zgodbo o problemu (kako vi vidite ta problem in kaj želite dobiti kot rezultat). In tudi videoposnetek težave. Včasih lastniki vidijo problem v eni stvari, jaz kot specialist pa vidim, da je problem čisto drugje.
Za rezervacijo svetovanja me kontaktirajte na način, ki vam ustreza:
Elektronski naslov: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Svetovanja izvajam v angleškem ali ruskem jeziku.
Lep pozdrav, Veronika Voitovska

Dog cynolog onlineVeronika Voitovska with puppies