Životinjski psiholog za pse online

Cynolog Veronika Voitovska on radio
Zdravo. Moje ime je Veronika Voitovska. Pomoći ću vam riješiti probleme s ponašanjem vašeg psa.
Nekoliko riječi o mom iskustvu i specijalizaciji. Ja sam ljudski terapeut. Od 2011. godine posjedujem uzgajivačnicu ozbiljnih pasmina pasa: američki pitbull terijer i američki bulli. Ove pasmine zahtijevaju puno pažnje, treninga i razumijevanja psihologije ponašanja pasa. Zahvaljujući svojim psima više sam se zainteresirala za psihologiju životinja i počela sam je proučavati na profesionalnoj razini. Sve svoje znanje primjenjujem na svojim osobnim psima (ima ih 15) kao i na štencima svoje uzgajivačnice. Savjetujem maturante moje uzgajivačnice i druge ljude s drugim pasminama pasa. Ja sam certificirani vodič pasa (certificiran u Ukrajini) i certificiran na tečaju za dobrobit životinja (Europska unija). Također sam sudac na izložbama specijalnih pasmina američkih pit bull terijera u Europi.
Ukratko, imam puno osobnog iskustva plus iskustvo rada s drugim psima. Stoga ću vam pomoći riješiti probleme koje imate. Reći ću vam kako se ponašati sa svojim psom, kada i kako reagirati te kako pravilno ukloniti određena ponašanja. Kako razumjeti uzrok strahova i neželjenog ponašanja kod šteneta ili psa. I kako na to utjecati. Radim kao online zoopsiholog uz konzultacije putem zooma i skypea.

Dog judge on dog shows Veronika VoitovskaDog trainer courses Veronika Voitovska
Glavna pitanja koja mi ljudi postavljaju su:
1. Shvatite razlog neželjenog ponašanja šteneta/psa i uklonite ga.
2. Kako skinuti agresiju sa šteneta/psa. Pomoći ću dvjema ili više životinja da nauče živjeti zajedno.
3. Kako svog psa/štene osloboditi stresa. Na primjer, od tjeskobe odvajanja.
4. Kako ukloniti agresivnost šteneta/psa prema strancima na ulici.
5. Naučite psa da podiže sve s tla dok hoda. Smeće, izmet, boce, vreće.
6. Odviknuti štene ili odraslog psa od odlaska na WC kod kuće i mazanja podova i zidova.
7. Prestanite cviliti ispod vrata, udarati po vratima šapama i pandžama i gristi vrata.
Pomažem u rješavanju problema ponašanja životinja. Razumijevajući osobitosti psihe pasa i njihove fiziologije, otkrit ću gdje točno postoje odstupanja od norme i pomoći ću ih ispraviti.
Možda će vam trebati jedna ili više online konzultacija s psihologom za kućne ljubimce kako biste u potpunosti riješili problem. Cijena jedne konzultacije: 30 minuta = 50 eura.
Prije konzultacija trebat će mi detaljna priča od vas o problemu (kako vi vidite ovaj problem i što želite dobiti kao rezultat). I također video problema. Ponekad vlasnici vide problem u jednoj stvari, a ja kao stručnjak vidim da je problem sasvim drugo.
Za rezervaciju konzultacija kontaktirajte me na način koji vam odgovara:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Konzultacije vodim na engleskom ili ruskom jeziku.
Srdačan pozdrav, Veronika Voitovska

Veronika Voitovska with puppiesDog cynolog online