Зоопсихолог за кучета онлайн

Cynolog Veronika Voitovska on radio
Здравейте. Казвам се Вероника Войтовска. Ще ви помогна да разрешите проблемите с поведението на вашето куче.
Няколко думи за моя опит и специализация. Аз съм човешки терапевт. От 2011 г. притежавам развъдник за сериозни породи кучета: американски питбул териери и американски булли. Тези породи изискват много внимание, обучение и разбиране на психологията на кучешкото поведение. Благодарение на моите кучета започнах да се интересувам повече от психологията на животните и започнах да я изучавам на професионално ниво. Прилагам всичките си знания върху моите лични кучета (те са 15), както и върху кученцата от моя развъдник. Съветвам възпитаници на моя развъдник и други хора с други породи кучета. Аз съм сертифициран водач на кучета (сертифициран в Украйна) и сертифициран в курса за хуманно отношение към животните (Европейски съюз). Също така съм съдия на изложби за специални породи американски питбул териери в Европа.
Накратко, имам много личен опит плюс опит в работата с други кучета. Затова ще ви помогна да разрешите проблемите, които имате. Ще ви кажа как да се държите с вашето куче, кога и как да реагирате и как правилно да премахнете определено поведение. Как да разберете първопричината за страховете и нежеланото поведение на кученце или куче. И как да повлияем на това. Работя като онлайн зоопсихолог с консултации по zoom и skype.

Dog judge on dog shows Veronika VoitovskaDog trainer courses Veronika Voitovska
Основните въпроси, които хората ми задават:
1. Разберете причината за нежеланото поведение на кученцето/кучето и я отстранете.
2. Как да премахнем агресията от кученце/куче. Ще помогна на две или повече животни да се научат да живеят заедно.
3. Как да освободите вашето куче/кученце от стреса. Например от тревожност при раздяла.
4. Как да премахнем агресията от кученце/куче към непознати на улицата.
5. Научете кучето си да вдига всичко от земята, докато върви. Боклуци, изпражнения, бутилки, торби.
6. Отучете кученце или възрастно куче да ходи до тоалетна у дома и да цапа пода и стените.
7. Спрете да хленчите под вратата, да удряте вратата с лапи и нокти и да гризете врати.
Помагам при решаването на проблеми с поведението на животните. Разбирайки особеностите на психиката на кучетата и тяхната физиология, аз ще открия къде точно има отклонения от нормата и ще помогна за коригирането им.
Може да се нуждаете от една или повече консултации с психолог за домашни любимци онлайн, за да разрешите напълно проблема. Цена на една консултация: 30 минути = 50 евро.
Преди консултацията ще ми е необходим подробен разказ от вас за проблема (как вие виждате този проблем и какво искате да получите като резултат). А също и видео на проблема. Понякога собствениците виждат проблем в едно, но аз като специалист виждам, че проблемът е съвсем друг.
За записване на консултация се свържете с мен по удобен за Вас начин:
Имейл: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Провеждам консултации на английски или руски език.
Поздрави Вероника Войтовска

Veronika Voitovska with puppiesDog cynolog online