American bully kasvattaja

Ammattikennel Dognik Bulls tarjoaa myyntiin American Bully -pentuja.
Vapaita on 2 poikaa ja 3 tyttöä. Värit: lila, sininen (harmaa), punainen.
Pennut ovat täysin rokotettuja (kaksi kertaa monimutkainen rokotus) sekä raivotautirokotus. Eläinlääkärille toimitettiin eurooppalaiseen tietokantaan rekisteröity mikrosiru. Sai eurooppalaisen passin. ABKC:n (American Bully Kennel Club) sukutaulun käsissä.
Kaikki pennut ovat käyneet läpi perussosialisaatiota: tulevat toimeen muiden koirien, ihmisten, lasten kanssa (asuvat vastasyntyneen lapsen kanssa). Hiljaa ajaa autossa, kävellä hihnassa ja kauluksessa. Pennut osaavat peruskomennot. Jokaisen pennun mukana annamme ensimmäisen elinvuoden muistutuksen koiran ravinnosta, koulutuksesta ja hoidosta.
American Bully -kennelimme Dognik Bulls etsii hyviä perheitä pennuillemme. Kuvia pennuista alla. Pentuja on tyypiltään «pocket» ja «standardi». Pennut ovat 4kk ikäisiä. Pentujen hinta on 2000 euroa (lila ja punainen). Sininen tyttö 2000 euroa ei-jalostukseen ja 3000 euroa jalostukseen.


Jos haluat ostaa American Bully -pennun, kirjoita meille:
Instagram — dognikbulls
Sähköposti: dognikb@gmail.com
WhatsApp: +358414925166
Kerro meille itsestäsi, kun kirjoitat meille. Ystävällisin terveisin American Bully -kennelin johtaja — Veronika Voitovska

Samanlaisia ​​artikkeleita:
Siniset american bully pennut