Siniset american bully pennut


Dognik Bulls kennel myy kauniin American Bully -pennun eksklusiivisessa sinisessä värissä!
Erinomainen, vahva, leveä, voimakas American Bully tyttö. Ikä — 3 kuukautta. Daxin, Phenomin, Eminentin veri.
Lempinimi sukutaulun mukaan — Dognik Bulls Branwen.
Luonnekuvaus: Aktiivinen, kiltti, tulee hyvin toimeen ihmisten ja eläinten kanssa. Kun he tulevat meille valitsemaan pentuja, ensimmäinen menee kontaktille. Hän menee kaikkien ihmisten luo, ei pelkää ketään, rakastaa istua käsillään. Leikkii kaikilla leluilla. Hän tutki koko lastenhuoneen aluetta täysin pelottomasti.
Ulkonäön kuvaus: suuri pää, erinomainen siirtyminen otsasta nenään, turkin täydellinen pigmentti. Vahva runko. Sileät, voimakkaat, vahvat tassut. Täydellisen pituinen häntä. Ei hylkääviä vikoja. Sopii näyttelyihin ja jalostukseen. Harkitsemme myös mahdollisuutta myydä vain rakastavalle perheelle, joka haluaa ostaa kauniin ja terveen American Bully -pennun. Odotettu tyyppi on voimakas «tasku».
Dognik Bulls Branwen on korkealuokkainen pentu. Hänen kanssaan voit nauttia elämästä, kävellä puistossa, metsissä, mennä järvelle, kävellä ympäri kaupunkia ja nauttia elämästä. Hän on täysin terve, kuten myös hänen vanhempansa. Siksi käyt eläinlääkärissä vain kerran vuodessa — tehdäksesi vuosittaisia ​​monimutkaisia ​​rokotuksia. Branwen rakastaa ihmisiä ja lapsia. Siksi koko perheesi on iloinen tällaisesta pienestä ja ystävällisestä American Bully -pennusta.
Hän muuttaa uuteen kotiin täysin rokotettuna, kansainväliseen eurooppalaiseen tietokantaan rekisteröidyllä mikrosirulla, eurooppalaisella eläinlääkäripassilla, sukutaululla. Täysi joukko asiakirjoja.
Valokuvia «American Bully blue puppies». Dognik Bulls Branwen:


Isä: 815 Bully Camp Noise. Tuotu USA:sta. Maan mestari näyttelyissä. Vapaa ataksiasta (american bully rotutauti).


Äiti: Dognik Bulls Lilibeth. Tuotu Venäjältä. Vapaa ataksiasta (american bully rotutauti).


Kirjoita meille ostaaksesi sinisen American Bully -pennun:
Sähköposti: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Whatsap: +358414925166
Voit tulla hakemaan pennun kenneliin henkilökohtaisesti. Tai järjestämme toimituksen. Siniset American Bully -pentumme elävät 20 maassa ympäri maailmaa.
Ystävällisin terveisin päiväkodin johtaja Veronika Voitovska

Samanlaisia ​​artikkeleita:
Kasvattaja american bully Suomi