Bine ați venit la canisa oficială American Bully „Dognik Bulls”. Numele meu este Veronika Voitovska și sunt proprietarul canisa.
In canisa noastra Romanian American Bully puteti face cunostinta cu aceasta rasa de caini, puteti afla despre natura taurilor adevarati, va puteti cumpara un catelus. Prețul mediu al cățeilor American Bully în canisa noastră este de 2000 de euro. Dacă aceștia sunt cățeluși dintr-o împerechere de ieșire (adică mergem la un mascul ciudat, plătim împerecherea, facem teste și progesteron înainte de împerechere de mai multe ori, conducem 1000-3000 km și înapoi, trăim 5 zile într-un oraș și o țară străină) sunt mai scumpe. De la 3000-4000 euro. De ce uneori ne împerecheăm cu bătăușii americani? Deoarece avem nevoie de o muncă importantă de reproducere cu rasa „American Bully”. Prin urmare, uneori adăugăm și alte linii de sânge American Bully la creșterea câinilor noștri.
În canisa noastră există American Bullies de tip „Pocket” și de tip „Standard”. Acum vă voi arăta cum arată. Vă rugăm să rețineți că toți bătăușii noștri americani au nări bune (respiră bine iarna și vara), un piept adânc (și plămâni sănătoși), articulații puternice (acordăm o atenție deosebită acestui lucru atunci când creștem pui).

Momentan avem de vanzare catei American Bully Romania. Pretul este de 2000 euro. De asemenea, puteți rezerva un cățel din viitoarele pui de bătăuși americani. Depozit rezervare 500 euro (inclus in pretul final al catelusului). Ce vă oferă rezervarea anticipată a unui cățeluș American Bully în România? Puteți rezerva prima, a doua sau a treia alegere a unui mascul sau femela dintr-o anumită împerechere a Bullies-ului nostru româno-american. Cand se nasc cateii, vei fi primul care va afla. Și vei fi primul care îți va alege cățelul.
De ce este important să rezervi în avans un cățeluș Român American Bully? În canisa noastră „Dognik Bulls” există întotdeauna o coadă pentru căței. Prin urmare, dacă doriți un anumit cățel (de exemplu, doar o culoare albastră și doar un mascul), atunci rezervați din timp.
Toți cățeii American Bully părăsesc canisa noastră la vârsta de 8 săptămâni (avem șederi mai lungi dacă este nevoie). Puii vor avea vaccinări în funcție de vârstă, un microcip înregistrat, un pașaport veterinar european, un pedigree ABKC (American Bully Kennel Club).
Dacă aveți întrebări sau sunteți gata să cumpărați un American Bully România, scrieți-ne. În primul mesaj, asigurați-vă că ne spuneți despre tine, familia ta și casa pe care o poți oferi unui American Bully de la canisa noastră „Dognik Bulls”:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
WhatsApp: +37127118654

Taurii americani de la canisa Dognik Bulls trăiesc în 23 de țări din întreaga lume. Dacă aveți nevoie de livrare, vă vom ajuta. Cel mai adesea practicăm livrarea personală. Sau vii la canisa pentru cățelul tău American Bully. Sau vă aducem, inclusiv în străinătate (livrarea se plătește separat). Rareori folosim serviciile companiilor profesionale de transport de caini. De ce este asta? Cunoașterea personală este importantă pentru noi nu numai pe internet, ci și pe viu. Este important de știut că puii noștri ajung în cele mai bune cămine unde sunt așteptați și vor fi iubiți toată viața. Cunoașterea personală este cea mai bună opțiune pentru un crescător responsabil de Bully român american.

Articole similare:
Pitbull Bucuresti

American Bully Romania. Canisa american bully „Dognik Bulls” România. Catelusi american bully Romania