Letar du efter var man kan köpa en American bully standart i Sverige? Jag välkomnar dig till sidan för den american bullykenneln i «pocket» och «standard» typerna — Dognik Bulls. Vår kennel är engagerad i utvecklingen av en underbar hundras — «American Bully».
American Bully är en snäll, modig, muskulös hund. Perfekt för stadsliv. De kan också bo på landet, men alltid med boende i huset. American bully kan inte leva utomhus på grund av sin korta päls.
I vår kennel American Bully standart Sverige kan du bekanta dig med riktiga tjurar, lära dig deras karaktär, ta en promenad med hundarna i kenneln. Och köp dig även en American Bully Standard-valp i Sverige.
Jag ska visa dig hur vackra våra amerikanska tjurar är. På bilden är det American Bully i «standard» typ från vår hundkoja:

Vilka färger på American Bully finns i vår kennel? Lila, lila tricolor, blå, blå tricolor, röd — sådana american bully föds i vår kennel.
Vilka dokument har våra american bully? Alla våra vuxna american bully och valpar är helt vaccinerade, alla har ett europeiskt veterinärpass, registrerat mikrochip, ABKC stamtavla (amerikansk organisation, världens största stamtavla för amerikanska mobbare).
Vad är priset för valpar av American Bully standart Sweden i vår kennel? Ordinarie pris för en valp är 2000 euro (depositionen för att boka en valp är 500 euro, den ingår i valpens totala pris). Valpar från resande parningar (när vi föder upp våra hundar med American Bully-hanar i andra länder eller på andra kontinenter): 3000-4000 euro.
För att köpa en American Bully standart Sverige, skriv till oss. Se till att berätta om dig själv, om din upplevelse med hundar, om din familj. Och om dina önskemål om en american bully-valp Sverige:

E-post: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
WhatsApp: +37127118654

Vi har leverans över hela världen. Våra American bully standart  bor i 23 länder runt om i världen.

Liknande artiklar:
American bully Sverige Sweden

American bully «standart» Sverige. American bully-valp Sverige