American bully Sverige Sweden

Välkommen till den officiella American Bully kenneln «Dognik Bulls». Jag heter Veronika Voitovska och är ägare till kenneln.
I vår kennel av american bully Sverige kan du bekanta dig med denna ras av hundar, lära dig om riktiga bully natur, köpa dig en valp. Det genomsnittliga priset på American Bully-valpar i vår kennel är 2000 euro. Om det här är valpar från en utgångsparning (det vill säga vi går till en främmande hane, betalar för parning, tar tester och progesteron innan parning flera gånger, kör 1000-3000 mil och tillbaka, bor 5 dagar i främmande stad och land) är dyrare. Från 3000-4000 euro. Varför paras vi ibland med amerikanska mobbare? Eftersom vi behöver ett viktigt avelsarbete med rasen «American Bully». Så ibland lägger vi till andra American Bully-blodslinjer till vår avel.
I vår kennel finns American Bullies i typen «Pocket» och typen «Standard». Nu ska jag visa dig hur de ser ut. Observera att alla våra American Bullies har bra näsborrar (de andas bra på vintern och sommaren), en djup bröstkorg (och friska lungor), starka leder (vi är särskilt uppmärksamma på detta när vi föder upp valpar).

Vi har just nu svenska american Bully-valpar till salu. Priset är 2000 euro. Du kan också boka en valp från framtida kullar av våra American Bullies. Bokningsdeposition 500 euro (ingår i slutpriset för valpen). Vad får du om du bokar en American Bully-valp i Sverige? Du kan boka första, andra eller tredje val av hane eller hona från en specifik uppfödning av vår American Bully Sweden. När valparna är födda är du den första som får veta. Och du kommer att vara den första att välja din valp.
Varför är det viktigt att boka en American Bully-valp i Sverige i förväg? I vår kennel «Dognik Bulls» är det alltid kö för valpar. Därför, om du vill ha en specifik valp (till exempel bara en blå färg och bara en hane), så boka i förväg.
Alla American Bully-valpar lämnar vår kennel vid 8 veckors ålder (vi har längre vistelser om det behövs). Valpar kommer att ha vaccinationer efter ålder, ett registrerat mikrochip, ett europeiskt veterinärpass, en stamtavla från ABKC (American Bully Kennel Club).
Om du har några frågor eller är redo att köpa en American Bully Sweden, skriv till oss. I det första meddelandet, se till att berätta om dig själv, din familj och hemmet du kan erbjuda en American Bully från vår hundkennel «Dognik Bulls»:
E-post: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
WhatsApp: +37127118654

American Bulls från Dognik Bulls kennel lever i 23 länder runt om i världen. Behöver du leverans hjälper vi dig. Oftast utövar vi personlig leverans. Eller så kommer du till kenneln för din American Bully-valp. Eller så tar vi till dig, även utomlands (leverans betalas separat). Vi använder sällan tjänster från professionella hundtransportföretag. Varför är det så? Personlig bekantskap är viktig för oss inte bara på Internet, utan också live. Det är viktigt att veta att våra valpar hamnar i de bästa hemmen där de förväntas och kommer att älskas hela livet. Personlig bekantskap är det bästa alternativet för en ansvarsfull uppfödare av American Bullies Sweden.

Liknande artiklar:
Pitbulluppfödare Sverige
Pitbulluppfödare

American Bully Sweden. American bully Sverige. Amerikansk bully kennel «Dognik Bulls» Sverige. Amerikanska bully valpar Sverige