American bully Suomi Finland

Tervetuloa viralliseen American Bully -kenneliin «Dognik Bulls». Nimeni on Veronika Voitovska ja olen kennelin omistaja.
Suomen American Bully -kennelissämme pääset tutustumaan tähän koirarotuun, oppimaan oikeiden härkien luonteesta, ostaa itsellesi pennun. American Bully -pentujen keskihinta kennelissämme on 2000 euroa. Jos nämä ovat lähtöparittelun pentuja (eli menemme oudon uroksen luo, maksamme astutuksesta, otamme testejä ja progesteronia ennen parittelua, ajamme 1000-3000 km ja takaisin, asumme 5 päivää vieraassa kaupungissa ja maassa) ovat kalliimpia. 3000-4000 euroa. Miksi me joskus pariutamme american bully? Koska tarvitsemme tärkeää jalostustyötä «American Bully» -rodun kanssa. Joten joskus lisäämme jalostukseen muita American Bully -verilinjoja.
Kennelissämme on «Pocket»- ja «Standard»-tyyppisiä American Bullies -tyyppejä. Nyt näytän sinulle, miltä ne näyttävät. Huomaa, että kaikilla amerikkalaisillamme on hyvät sieraimet (hengittävät hyvin talvella ja kesällä), syvä rintakehä (ja terveet keuhkot), vahvat nivelet (kiinnitämme tähän erityistä huomiota pentuja kasvatettaessa).

Meillä on tällä hetkellä myytävänä suomen amerikanbullyn pentuja. Hinta 2000 euroa. Voit myös varata pennun tulevista American Bullies -pentueista. Varausmaksu 500 euroa (sisältyy pennun loppuhintaan). Mitä amerikkalaisen kiusaajapennun varaaminen Suomeen antaa sinulle etukäteen? Voit varata ensimmäisen, toisen tai kolmannen uroksen tai nartun valinnan tietystä American Bully Finlandin astutuksesta. Kun pennut syntyvät, saat tiedon ensimmäisenä. Ja olet ensimmäinen, joka valitsee pentunsa.
Miksi on tärkeää varata suomalaisen American Bully -pentu etukäteen? Kennelissämme «Dognik Bulls» on aina jono pennuille. Joten jos haluat tietyn pennun (esimerkiksi vain sinisen värin ja vain uroksen), varaa se etukäteen.
Kaikki American Bully -pennut lähtevät kennelistämme 8 viikon iässä (olemme tarvittaessa pidempiäkin). Pennuilla on iän mukaan rokotukset, rekisteröity mikrosiru, eurooppalainen eläinlääkäripassi, ABKC (American Bully Kennel Club) sukutaulu.
Jos sinulla on kysyttävää tai olet valmis ostamaan amerikkalaisen kiusaaja Finlyandichin, kirjoita meille. Ensimmäisessä viestissä muistathan kertoa itsestäsi, perheestäsi ja kodista, jota voit tarjota American Bullyl koirakennelistamme «Dognik Bulls»:
Sähköposti: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
WhatsApp: +358414925166

Dognik Bulls -kennelin american bully asuvat 23 maassa ympäri maailmaa. Jos tarvitset toimitusta, autamme sinua. Käytämme useimmiten henkilökohtaista toimitusta. Tai tulet kenneliin hakemaan American Bully -pentuasi. Tai tuomme sinulle, myös ulkomaille (toimitus maksetaan erikseen). Käytämme harvoin ammattimaisten koirankuljetusyritysten palveluita. Miksi niin? Henkilökohtainen tuttavuus on meille tärkeä paitsi Internetissä myös livenä. On tärkeää tietää, että pentumme päätyvät parhaisiin koteihin, joissa niitä odotetaan ja rakastetaan koko elämänsä. Henkilökohtainen tutustuminen on paras vaihtoehto vastuulliselle suomalaiselle American Bully -kasvattajalle.

Samanlaisia ​​artikkeleita:
Pitbull Helsinki

American Bully Finland. American bully kennel «Dognik Bulls» Suomi. American bully pennut Suomi. American bully Suomi