American bully tip „standard” România

Cauti de unde sa cumperi un American Bully de tip „standard” in Romania? Vă urez bun venit pe pagina canisa american bully pentru în tipurile „pocket” și „standard” — Dognik Bulls. Canisa noastră este implicată în dezvoltarea unei rase minunate de câini — „American Bully”.
American Bully este un câine bun, curajos și musculos. Excelent pentru viața urbană. Ei pot locui și în mediul rural, dar întotdeauna cu locuința în casă. American bully nu pot trăi în aer liber din cauza blanii lor scurte.
În canisa noastră American Bully tip standard România puteți face cunoștință cu tauri adevărați, puteți afla caracterul lor, puteți face o plimbare cu câinii din canisa. Si cumpara si un catelus american bully tip standard in Romania.
Îți voi arăta cât de frumoși sunt taurii noștri americani. În fotografie, este American Bullies în tipul „standard” de la canisa noastră:

Ce culori de American Bully sunt în canisa noastră? Liliac, tricolori liliac, albastru, tricolor albastru, roșu — astfel de tauri americani se nasc în canisa noastră.
Ce acte au american bully noștri? Toți bătăușii și cățeii noștri adulți americani sunt complet vaccinați, toți au un pașaport veterinar european, microcip înregistrat, pedigree ABKC (organizație americană, cel mai mare pedigree din lume pentru bătăușii americani).
Care este pretul pentru cateii American Bully tip standard Romania in canisa noastra? Prețul obișnuit al unui cățeluș este de 2000 de euro (depozitul pentru rezervarea unui cățel este de 500 de euro, este inclus în prețul total al cățelușului). Cățeluși din împerecheri de călătorie (când ne creștem câinii cu masculi American Bully în alte țări sau pe alte continente): 3000-4000 euro.
Pentru a cumpara un american bully tip standard Romania scrie-ne. Asigurați-vă că ne spuneți despre tine, despre experiența ta cu câinii, despre familia ta. Și despre dorințele tale pentru un cățeluș român American Bully:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
WhatsApp: +37127118654

Avem livrare in toata lumea. Noștri American bully Standard trăiesc în 23 de țări din întreaga lume.

 

 

Articole similare:
American Bully Romania

Americn bully tip „standard” România