Etsitkö mistä ostaa «standardi»-tyyppistä American Bullya Suomessa? Toivotan sinut tervetulleeksi amerikkalaisen bully kennelin sivulle «pocket» ja «standardi» -tyypeissä — Dognik Bulls. Kennelimme kehittää upeaa koirarotua — «American Bully».
American Bully on kiltti, rohkea, lihaksikas koira. Erinomainen kaupunkiasumiseen. He voivat myös asua maaseudulla, mutta aina talon kanssa. American Bully ei voi elää ulkona lyhyen turkkinsa vuoksi.
Kennelissämme American bully type standard Suomi voit tutustua oikeisiin sonneihin, oppia niiden luonnetta, kävellä koirien kanssa kennelissä. Ja osta myös itsellesi American Bully pentutyyppistandardi Suomesta.
Näytän sinulle kuinka kauniita amerikkalaissonnimme ovat. Kuvassa on «standardi»-tyyppinen American Bully koirakennelistämme:

Minkä värisiä American Bully kennelissämme on? Lila, lila tricolors, sininen, sininen tricolors, punainen — tällaisia ​​amerikkalaisia ​​sonnit syntyvät kennelissämme.
Mitä asiakirjoja amerikkalaisilla sonneillamme on? Kaikki aikuiset american bully  pennut ovat täysin rokotettuja, kaikilla on eurooppalainen eläinlääkintäpassi, rekisteröity mikrosiru, ABKC-sukutaulu (amerikkalainen järjestö, maailman suurin amerikkalaiskiusaajien sukutaulu).
Mikä on amerikkalaisen bully-tyypin standardin Suomen pentujen hinta kennelissämme? Pennun normaalihinta on 2000 euroa (pennun varauksen pantti on 500 euroa, se sisältyy pennun kokonaishintaan). Pennut matka-asitteluista (kun kasvattamme koiriamme American Bully -uroksilla muissa maissa tai muilla mantereilla): 3000-4000 euroa.
Jos haluat ostaa amerikkalaisen bully tyyppisen standard Suomen, kirjoita meille. Muista kertoa meille itsestäsi, kokemuksistasi koirien kanssa, perheestäsi. Ja toiveistasi suomalaisen American Bully -pennun suhteen:
Sähköposti: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
WhatsApp: +358414925166

Meillä on toimitus maailmanlaajuisesti. American bully Standard  elävät 23 maassa ympäri maailmaa.

 

 

Samanlaisia ​​artikkeleita:
American bully Polska

American bully tyyppi «standardi» Suomi