American pitbull pentuja

Kutsumme sinut yhden ihanteellisen amerikkalaisen pitbullterrieripennun omistajaksi! Pitbull-pentustasi tulee todellinen ystävä, erinomainen kumppani, rakkautesi ja ylpeytesi kohde.
Dognik Bulls -kennelin amerikkalaisten pitbullien lihaksikas brutaali ulkonäkö on käyntikorttimme. Pennuilla on ystävällinen, rakastava luonne. He kasvavat omistautuneena omistajilleen. American Pit Bull -pentumme ovat parhaita kumppaneita perheellesi.
Syntymäaika: 1.7.2023.
Pitkään odotettu pentue American Pitbull -pentuja. Hyvin valittu geenirahasto. Pitbullterrieripennut ovat lupaavia näyttelyihin, urheilukilpailuihin, astutukseen. Heistä tulee välttämättömiä ystäviä koko perheelle.
Pennun vanhemmat:
Paavi Millers Wild Storm aka Castle. Tuotu Amerikasta.
Äiti Dognik Bulls Indiana. Tuotu Dagestanista.
Pitbull-pentujen vanhemmat ovat erinomaisia ​​rodun edustajia. Molemmilla vanhemmilla vakaa psyyke, kaunis ulkonäkö. Heillä ei ole sukutaulun geneettisiä sairauksia ja sairauksia yleensä (tutkittu).
Jokainen Dognik Bulls -kennelimme amerikkalainen pitbull-pentu menee uuteen kotiin kolmesti madotettuna, eläinlääkäripassilla, rekisteröidyllä mikrosirulla, iän mukaan rokotettuna, ADBA-sukutaululla.
Toimitus on maailmanlaajuisesti.
Kuvia American Pitbull -pennuista:


Kuvia vanhemmista:


Vain vakaville perheille. Kirjoita meille ja osta American Pit Bull -pentu:
Sähköposti: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls

 

Samanlaisia ​​artikkeleita:
Pitbull pentuja tori
Amerikkalaisten pitbullterrierien kennelissä
American pitbull pentuja