Pitbull pentuja tori

Pitbull pentuja tori

Upeita pitbull pentuja myynnissä. Kaikilla punaiset nenät. Värit — kerma (erittäin vaalea, melkein kuin valkoinen), punainen, suklaa. Pitbull-pentumme ovat erittäin ystävällisiä ja ystävällisiä. Syntynyt 1.7.2023. Meillä on virallinen kennel amerikkalaisia ​​pitbullterriereitä «Dognik Bulls». Olemme työskennelleet vuodesta 2011 lähtien. Rekisteröity ADBA:ssa (American Dog Breeders Association).
Tori pitbull pentuja upeista vanhemmista. Isä tuotiin Amerikasta. Hänellä on ADBA-sukutaulu. Sillä ei ole geneettisiä rotusairauksia (ataksia ja silmäsairaudet). Erinomainen henkinen tasapaino. Rakastaa lapsia. Erittäin uhkapeliä. Useiden maiden mestari näyttelyissä ja urheilukilpailuissa. Usein voittaja Best In Show — 1. sija.
Äiti tuotiin Dagestanista. Sukutaulu ADBA. Keskikokoinen, erittäin kiltti ja aktiivinen koira. Hänellä ei ole sukutaulun geneettisiä sairauksia.
Useita naisia ​​ja uroksia on varattavissa. On valmis muuttamaan uusiin koteihin 26. elokuuta jälkeen (8 viikon kuluttua). Heidät madotetaan kolme kertaa, rokotetaan, eläinlääkäripassilla, ADBA-sukutaululla, rekisteröidyllä mikrosirulla.
Kuvia tori pitbull pentujen vanhemmista:


Kuvia Torin pitbullin pennuista:


Kirjoita meille ostaaksesi unelmiesi pitbullin. Tori pitbull -pentuja toimitetaan maailmanlaajuisesti.
Sähköposti: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls

 

Samanlaisia ​​artikkeleita:
Amerikkalaisten pitbullterrierien kennelissä
Amerikanpitbullterrieri pennut
Pitbull pentuja tori