Bine ați venit la canisa oficială „Dognik Bulls”. De ce suntem cei mai buni crescători de pitbull din România? De ce să alegeți canisa «Dognik Bulls»?
1. Lucrăm cu rasa American Pitbull Terrier din 2011.
2. Pitbulii noștri sunt cu capul limpede, foarte orientați către stăpân, sportivi excelenți și câini de familie.
3. Garantam absenta bolilor genetice ale rasei pitbull (ataxie cerebeloasa si atrofie retiniana de al doilea tip).
4. Canisa pitbull „Dognik Bulls” are propriul program de creștere bazat pe câini importați din America, Brazilia, Daghestan, Rusia.
5. Suntem crescatori de pitbull cu experienta in Romania. Peste 300 de Pitbull Terrier americani s-au născut în canisa noastră.
6. Toți pitbullii folosiți în creșterea noastră nu au probleme de sănătate, boli cronice, alergii.
7. Șeful canisa „Dognik Bulls” — Veronika Voitovska. Expert cinolog certificat, arbitru de expoziție american Pitbull Terrier, arbitru de competiții sportive, medic generalist.
8. Costul unui catelus pitbull de la canisa Dognik Bulls include: comunicarea cu proprietarii cainilor de la canisa noastra 24/7, catelus deparazitat, vaccinat dupa varsta. Cu pașaport veterinar european, cu microcip înregistrat, cu pedigree ADBA, cu notă individuală. Pretul cateilor in canisa noastra este de 1500-2000 euro.
Dar este mai bine să vezi o dată decât să auzi de o sută de ori. Uită-te la superbii pitbulls adulți din canisa noastră:

Dacă doriți să cumpărați un cățeluș pitbull în canisa noastră, vă rugăm să ne contactați în orice mod convenabil. În primul mesaj, spune-ne despre tine și despre locuința pe care o poți oferi cățelușului nostru.
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
WhatsApp: +37127118654
Întrebări frecvente adresate unui crescător de Pitbull din România:
Vindem un pitbull ca prim câine? Da, vindem. Pitbul-ii noștri au un creier excelent și un psihic stabil. Un începător le va face față, de asemenea, dacă ascultă toate sfaturile șefului canisa Dognik Bulls.
Prin ce se deosebesc pitbulls Dognik Bulls de pitbulls de la alți crescători din România? Calitatea animalelor și caracteristicile câinilor din cadrul aceleiași rase, dar produse în canisa diferite, pot fi complet diferite. Tipul, calitatea și mentalitatea puilor reproduși nu depind de apartenența la o anumită rasă, ci de prioritățile, viziunea și experiența crescătorului.
Nu jucăm la ruletă în reproducere. O selecție lungă și sistematică a femelelor de reproducție, analiza puilor, testarea câinilor vânduți, un sistem de teste genetice ne permite să vedem cea mai precisă și completă imagine a calităților reproductibile în fiecare linie de American Pitbull Terrier și în fiecare combinație.
Cățeii cu prefixul „Dognik Bulls”, pe care îl veți vedea în fotografia și videoclipul de pe resursa noastră, pot fi achiziționați doar de la canisa Dognik Bulls.
Cum să-ți ridici cățelul pitbull de la canisa Dognik Bulls?
Toți cățeii sunt gata să plece în case noi de la 8 săptămâni. Puteți veni personal la creșă. Sau, prin acord, vă vom aduce cățelul. Sau îl vom livra cu o companie de livrare de animale dacă locuiți departe. Pitbulii noștri trăiesc în 23 de țări din întreaga lume. Știm exact cum să livrăm un cățeluș pitbull oriunde.
Cu stimă, crescător de pitbull român — Veronika Voitovska, canisa „Dognik Bulls” (înregistrare ADBA).

 

Articole similare:
Crescatori de pitbull
Pui Pitbull Romania

Crescatori de pitbull Romania. Crescatori de pitbull