Crescatori de pitbull

Pitbulls de la canisa «Dognik Bulls» au un caracter puternic, pasiune si impuls, au muschi excelenti si un psihic stabil. Pitbulii noștri sunt crescuți pentru a trăi atât în ​​mediul urban, cât și în mediul rural. Pitbulls din cria Dognik Bulls locuiesc cu alte animale și cu copii de orice vârstă (de la 0+ luni).
Suntem crescători oficiali de pitbulls. Numele noastre sunt Veronika Voitovska și Ihor Havryk. Din 2011, avem de-a face cu rasa American Pitbull Terrier. Canisa Pitbull a fost înregistrată oficial în sistemul ADBA (American Dog Breeders Association).
Pitbul-ii noștri sunt sănătoși, nu au alergii, performează bine în competițiile sportive și la expoziții. Campionii Italiei, Letoniei, Estoniei, Finlandei, Ucrainei, Rusiei, Belarusului, Multicampionilor etc. s-au născut în canisa noastră de pitbull „Dognik Bulls”.
Așa arată atât de frumos adulții americani Pitbull Terrier de la canisa Dognik Bulls:

Suntem crescători de pitbull cu experiență, liniile noastre de reproducere se concentrează pe producerea de pitbulls de cea mai înaltă calitate, care îndeplinesc standardul rasei.
De câteva ori pe an avem pui de pit bull. Din împerecheri în interiorul canisa (prețul unor astfel de căței este de aproximativ 1500 de euro). Și de la vizitarea împerecherilor (prețul unor astfel de căței este de la 2000 de euro, deoarece noi suplimentăm și îmbunătățim propriile linii de reproducere, astfel încât să obțineți pui de pitbull extra-clasă).
Principala reproducție în pepinieră este construită pe pit bull, pe care i-am adus din America, Brazilia, Rusia, Daghestan. Acestea sunt liniile sportive și de lucru ale American Pit Bull Terriers.
Momentan in canisa noastra sunt mai multi pui de vanzare, precum si rezervari pentru viitorii pui de pitbull.
Pentru a cumpăra un cățeluș pitbull de la crescătorii oficiali de la canisa Dognik Bulls, scrieți-ne. Asigurați-vă că spuneți despre tine și despre familia ta în primul mesaj:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
WhatsApp: +37127118654
Toți cățeii merg în case noi cu socializare de bază (obișnuiți cu strada, guler și lesă), deparazitați, vaccinați, cu pașaport european veterinar, cu microcip înregistrat, cu pedigree ADBA. Apropo, strămoșii tuturor pitbulilor de la canisa Dognik Bulls pot fi urmăriți prin pedigree (versiuni pe hârtie și online) până în anii 1800.
Dacă nu puteți veni la canisa să vă ridicați cățelușul pitbull în persoană, vom aranja livrarea. Pitbulls de la Dognik Bulls trăiesc în 23 de țări din întreaga lume.

 

Articole similare:
Pui Pitbull Romania
Pitbull Bucuresti

Crescatori de pitbull. Crescatori de pitbull Romania