Hoe lang leven amerikaanse bully

Ik ben het hoofd van de Amerikaanse Bully kennel «Dognik Bulls». Onze kennel bestaat sinds 2011 en ik weet alles (of bijna alles) van het ras American Bully.


Hoe lang leven amerikaanse bully? Gemiddeld is de levensverwachting van een pestkop 10-13 jaar. Wat bepaalt de levensduur van een pestkop? Zo hebben korte, zeer brede, ademhalingsproblemen bully (met smalle neusgaten die niet normaal kunnen ademen), met een extreem korte snuit, een kortere levensduur. Amerikaanse stieren in het «standaard» type hebben meer ontwikkelde longen, neus en een gezond hart. Ze leven langer.
Onze kennel wil niet dat American Bullies in het pockettype honden zijn met gezondheidsproblemen. Daarom kunt u bij ons een bullebakpup in het «pocket»-type kopen met een gezond hart, met goede en brede neusgaten. Onze Amerikaanse bully ademen, rennen met een fiets, zwemmen, wandelen in het bos! We hebben ook American Bullies in het «standaard» type.
Al onze stieren zijn onderzocht en hebben geen problemen met het cardiovasculaire systeem. Bovendien kunnen we het hart van elke pup onderzoeken voordat hij naar een nieuw huis vertrekt. Heel vaak vragen kopers van onze American Bullies om deze service. Een biochemische bloedtest is ook mogelijk. Op verzoek van de koper — cupping van de oren. Al deze procedures worden apart betaald van de kosten van de bullebakpup.
Wat te doen om de Amerikaanse bullebak nog lang en gelukkig te laten leven? Je moet een puppy kopen van gezonde ouders. Voer eenmaal per jaar bloedtesten uit en maak een echografie van het hart. Een groeiende Amerikaanse bullebak moet matige lichaamsbeweging krijgen.
Zo zien volwassen, gezonde Amerikaanse bully uit de kennel Dognik Bulls eruit:


Als u een puppy of junior American Bully wilt kopen, schrijf ons dan:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Whatsappen +37127118654
De geschatte kosten van een gezonde Amerikaanse bullebak in onze kennel zijn 2000-2500 euro.
Met vriendelijke groet, Veronika Voitovska, hoofd van de Dognik Bulls kennel.

Vergelijkbare artikelen:
American Bully Kennel Nederland