Olen American Bully -kennelin «Dognik Bulls» johtaja. Kennelimme on toiminut vuodesta 2011 ja tiedän kaiken (tai melkein kaiken) American Bully -rodusta.


Kuinka kauan amerikkalaiset bully elävät? Keskimäärin kiusaajan elinajanodote on 10-13 vuotta. Mikä määrittää kiusaajan eliniän? Esimerkiksi lyhyillä, erittäin leveillä, hengitysvaikeuksista kärsivillä kiusaajilla (kapeat sieraimet, jotka eivät voi hengittää normaalisti), joilla on erittäin lyhyt kuono-osa, on lyhyempi elinikä. «Standart» amerikkalaisilla sonneilla on kehittyneemmät keuhkot, nenä ja terve sydän. He elävät pidempään.
Kennelimme ei halua taskutyypin American Bullies -koiria olevan terveysongelmia. Voit siis ostaa meiltä «pocket»-tyyppisen bully pennun terveellä sydämellä, hyvällä ja leveällä sieraimella. Amerikkalaiset bully hengittävät, juokse pyörällä, ui, kävele metsässä! Meillä on myös «standardi» -tyyppisiä amerikkalaisia ​​kiusauksia.
Kaikki sonnimme on tutkittu, eikä niillä ole ongelmia sydän- ja verisuonijärjestelmän kanssa. Lisäksi voimme tutkia jokaisen pennun sydämen ennen lähtöä uuteen kotiin. Usein amerikkalaisten kiusaajien ostajat pyytävät tätä palvelua. Myös biokemiallinen verikoe on mahdollista. Ostajan pyynnöstä — korvien kupittelu. Kaikki nämä toimenpiteet maksetaan erikseen kiusaajapennun hinnasta.
Mitä tehdä, jotta American Bully elää onnellisena loppuun asti? Sinun on ostettava koiranpentu terveiltä vanhemmilta. Kerran vuodessa ota verikokeita ja tee sydämen ultraääni. Kasvavan amerikkalaisen bully tulisi saada kohtalaista liikuntaa.
Tältä näyttävät aikuiset terveet amerikkalaiset bully Dognik Bulls -kennelista:


Jos haluat ostaa pennun tai junior American Bullyn, kirjoita meille:
Sähköposti: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Whatsapp +358414925166
Terveen American Bullyn hinta kennelissämme on noin 2000-2500 euroa.
Terveisin Veronika Voitovska, Dognik Bulls -kennelin johtaja.

Samanlaisia ​​artikkeleita:
Amerikkalainen bully kennel Suomi