Mitä ostaa pitbull-pennun saapuessa (amerikkalainen pitbullterrieri)

Mitä ostaa pitbull-pennun saapuessa (amerikkalainen pitbullterrieri)

Hei! Kanssasi amerikkalainen pitbullterrieri kennel «Dognik Bulls». Kerron sinulle kuinka valmistautua pitbull-pennun tuloon ja mitä ostaa Sisältö:

1. Kulhot

2. Syötä

3. Pehmeä paikka pennulle

4. Lelut

5. Kaulus

6. Talutushihna

7. Shampoo

8. Ensiapulaukku

9. Haalari

10. Kuinka valmistaa talo pennun tuloa varten?

Olet ostanut kennelistä American Pit Bull Terrier pennun ja tulee pian kotiisi. Mitä kannattaa ostaa ensin?

1. Kulhot Pitbull-pentu tarvitsee jotain syötävää ja juotavaa. Hänellä pitäisi olla 2 kulhoa: ruokaa ja vettä varten. Voit valita mitä tahansa keskikokoisia kulhoja toiveidesi mukaan. Kulhojen ostaminen jalustalla tai ei ole tärkeää. Päätös on sinun.

2. Syötä Tämä on tärkeä seikka. Kysy kasvattajalta, mitä hän syötti pennulle, ja aluksi pennun tulisi saada samaa ruokaa kuin ennenkin. On tarpeen siirtää pentu uuteen ruokaan vähitellen sekoittamalla se vanhaan. Muista vain, että jokainen pentu on yksilö, ja mikä voi olla hyvä yhdelle pennulle, ei aina ole hyvä toiselle. Ymmärtääksesi, sopiiko ruoka pennullesi, sinun on ruokittava pitbull-pentua sille vähintään 21 päivän ajan. Jos pennulla ei ole 21 päivän jälkeen ongelmia ulosteen, ihon tai ruoansulatuksen kanssa, ruoka on sopivaa.

3. Pehmeä paikka pennulle Pennulla tulee olla oma paikka, johon hän voi jäädä eläkkeelle, jos on väsynyt. On parempi järjestää paikka, joka ei ole käytävässä, jotta pentu ei satuta kävellessäsi. Myöskään vetoa ei saa sallia eikä akun lähelle saa laittaa pentueita. Aseta vuodevaatteet paikkaan, jossa pentu ei häiritse sinua, mutta samalla näkee sinut. Koira on sosiaalinen eläin ja se haluaa olla ihmisyhteiskunnassa. Hän tykkää katsella sinua ja olla lähelläsi. Vuoteena voi toimia mikä tahansa noin 60×80 cm kokoinen patja Osta heti aikuisen koiran kokoinen patja. Pennut kasvavat todella nopeasti, joten patjaa ei ole järkevää vaihtaa kuukausittain. On parempi, että sinulla on 2 patjaa kerralla, jotta voit tarvittaessa pestä toisen ja vaihtaa sen toiseen, kun ensimmäinen kuivuu. Patjan voi laittaa myös laatikkoon tai häkkiin. Laatikon tai häkin oven tulee olla aina auki. Tällaisessa «talossa» pennut haluavat nukkua, kuten tarhassa. Pentu tottuu nopeasti siihen, että tämä «talo» on hänelle turvallinen ja jatkossa sinulla ei ole ongelmia amerikkalaisen pitbullterrieripennun kuljettamisessa. Häkkikoulutus antaa sinulle mahdollisuuden jättää pentu turvallisesti sinne vaikkapa näyttelyyn. Voit myös ostaa muovisen sängyn, mutta siihen on silti asetettava patja.

4. Pit bull pentulelut On parempi ostaa silikonia kuin keskikokoisia kumileluja. Leikkiessään pentu puree varmasti palasia näistä leluista ja joskus nielee ne. Silikoni ei vahingoita pennun vatsaa, mutta kumi voi juuttua ja vaatia leikkausta. Hanki 5-6 erimuotoista lelua. Anna pennulle 1-2 ja vaihda ne säännöllisesti. Pentu on siis kiinnostunut leluista pidempään, eikä hän kyllästy.

5. Kaulus pit bull-pennulle 1. On parempi olla ostamatta kaulusta «kasvua varten». Aloita hankkimalla pehmeä kaulus, noin 30 cm pitkä. Kun amerikanpitbullterrieri pentu kasvaa, vaihdat sen pidemmäksi. Kouluta koiranpentu hankkimaan kaulapanta kotona. Anna hänen joskus vain kävellä siinä, jotta hän ymmärtää, ettei hänessä ole mitään vikaa. Kun lähdet pitbulliasi kanssa ensimmäiselle kävelylle, hän on jo tyytyväinen siihen, että hänellä on jotain yllään kaulassa.

6. Hihna pitbull-pennulle Talutin vai mittanauha? Voit valita minkä tahansa vaihtoehdon. Jokaisella on omat etunsa ja haittansa. — Jos valitsemme talutushihnan. Saat hyvän kontaktin koiran kanssa, sillä talutushihna on pennun helppo hallita. Mutta koira voi sotkeutua 2-3 metrin hihnaan. — Jos valitsemme ruletin. Ruletti on mukavampaa ihmiselle, koska se on helposti taitettava, eikä sinun tarvitse usein purkaa pentua. Mutta tässä tapauksessa koiraa on vaikea hallita, ei ole hyvää kontaktia On parasta, että sinulla on molemmat. Talutushihna — luokkiin ja mittanauha — ilmaisiin kävelyihin.

7. American Pit Bull Terrier Puppy Shampoo Shampooiden valikoima on erittäin laaja. Pääasia, että se oli erityisesti koirille tarkoitettu shampoo, ei ihmisille. Koiran ihon pH on erilainen kuin ihmisen, joten jos käytät ihmisshampoota, koiran iho kuivuu liikaa. Käytä mitä tahansa lyhytkarvaista shampoota.

8. Ensiapulaukku koirille On parasta, että koiralla on erillinen ensiapulaukku. Kerron sinulle lisää ensiapulaukun koostumuksesta toisessa artikkelissa «Koiran ensiapupakkaus».

9. Pit Bull -haalari Tämä ei ole pakollinen esine, jota pentu tarvitsee, mutta erittäin kätevä. Sadepuku suojaa pitbull-pentuasi lialta ja vedeltä sateisella säällä, eikä sinun tarvitse pestä ja kuivata sitä kävelyn jälkeen.

10. Kuinka valmistaa talo pitbull-pennun tuloa varten? Irrota kaikki johdot. Pentu varmasti pureskelee niitä. Hänen ikenensä kutiavat ja hän yrittää pureskella kaikkea. Johdot ovat erittäin houkuttelevia, koska niitä voidaan soittaa kuin narua köydenvetossa. Piilota kaikki kengät ja pienet tavarat, joihin pikku pitbullasi voi päästä. Kengissä on sinun tuoksusi ja pentu rakastaa sitä. Häntä houkuttelee myös tällaisen «lelun» epätavallinen muoto. Toivon, että neuvoni auttavat sinua valmistautumaan hyvin pitbulliasi tuloon amerikkalaisesta pitbullterrierikennelista «Dognick Bulls»!

Ota meihin yhteyttä millä tahansa kätevällä tavalla varataksesi ja ostaaksesi amerikkalaisen pitbullterrieripennun Dognik Bulls -kennelistä.

Sähköposti: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Whatsapp +358414925166