Osta amerikkalainen pitbullterrieri pentu Suomesta.
Amerikkalainen pitbullterrieri kennel «Dognik Bulls» myy kahta pitbull-pentua. Kaksi tyttöä. Syntynyt 6.7.2022. Madotettu, rokotettu, mikrosiruttu ja rekisteröity, ADBA-sukutaulu, eurooppalainen eläinlääkäripassi. Valmiina muuttamaan uusiin koteihin.
Isä: Millerin villi myrsky eli linna. Tuotu Floridasta, USA:sta. Real Deal Chocolates lastentarha. Mestari urheilukilpailuissa ja näyttelyissä. Hänen terveydentilansa tutkittiin, täysin terve. Ei ole geneettisiä rotusairauksia.
Äiti: Hoff’s Banshee. Tuotu Brasiliasta. Taimitarha Dusheik. Erinomainen taimitarhantekijä, osallistuja ja näyttelyiden voittaja. Terveys tutkittu, täysin terve. Hänellä ei ole sukutaulun geneettisiä sairauksia.
Myydään kahden tytön pit bull suklaan värinen.
Dognik Bulls Jasumit — väri tumma suklaa. Minimi valkoiset täplät. Erittäin aktiivinen ja asiallinen. Sopii aktiiviselle perheelle ja ihmisille, jotka haluavat urheilla.
Dognik Bulls Aika on lempeä ja suloinen pitbullterrierityttö. Ulkoisesti hän on hyvin samanlainen kuin isänsä. Sopii suuren perheen koiraksi, lasten ja muiden eläinten kanssa.
Kun otat meihin yhteyttä, kerro itsestäsi. Etu- ja sukunimesi, ikäsi, asuinpaikkasi (asunto tai talo). Onko sinulla koiria, kissoja? Onko sinulla lapsia ja minkä ikäisiä he ovat? Onko sinulla ennen ollut koiria ja minkä rotuisia? Aiotko itse noutaa pennun kennelistä vai tarvitsetko toimituksen?

Sähköposti: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Whatsapp +358414925166

Kirjoita meille, jos olet juuri suunnittelemassa amerikkalaisen pitbullterrieripennun hankintaa tulevaisuudessa, niin autamme sinua valitsemaan perheellesi parhaan Pit Bull -pennun.

Samanlaisia ​​artikkeleita:
Pitbullin pituus ja paino (amerikkalainen pitbullterrieri)
Pure amerikkalaiseen pitbullterrieriin (Pit Bull)
Pentulista: pitbull pennut