Pitbull med stamtavla

I den officiellt registrerade kenneln av amerikanska pitbullterrier «Dognik Bulls» är valpar till salu! Nu har vi 4 tikar och 1 pitbullhane till salu.
Bilder på pitbullvalpar:


Pitbullvalpar är 3 månader gamla. Alla valpar är redan helt vaccinerade, med ett veterinärt europeiskt pass, med en ADBA stamtavla, med ett mikrochip, undersökta av en veterinär. Mer än 300 pitbullar har fötts i vår pitbull-kennel och lever i 21 länder i världen. Alla våra hundar kommer från Amerika, Brasilien, Ryssland, Dagestan, etc. Vi använder gamla beprövade blodlinjer — OFRN (Old Family Red Nose), Jumbo, DDWW, Red Alert. Vi har fött Champions of Italy, Champions of Lettland, Champions of Litauen, Champions of Belarus, Champions of Ukraine, Champions of Russia och andra länder! Våra hundar är vinnare av sporttävlingar i många länder. Våra pitbulls visar mycket goda resultat inom sport. Till exempel i disciplinen Längdhopp — 530 cm, väggklättring — 380 cm!
Vår pitbull kennel ligger i en tallskog. Alla valpar föds upp på en ekologiskt ren plats. De äter super-premium valpmat. Valpar går 4 gånger om dagen i flera timmar. De har utmärkta tassar, bra socialisering, perfekt hälsa.
Om du letar efter var du kan köpa en pitbullvalp med stamtavla, kontakta gärna vår kennel. När du skriver till oss, kanske hundra, berätta i första meddelandet om dig och din familj. Var noga med att berätta varför du behöver en pitbullvalp — för en familj, för utställningar, för sporttävlingar. Vi välkomnar aktiva nya ägare till våra hundar. Vi levererar våra valpar över hela världen. Därför, om du behöver leverans till något land, är det enkelt.
Skriv till oss och köp en pitbull med stamtavla — dina drömmars hund.
E-post: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Whatsapp +37127118654
Med vänliga hälsningar, Veronika Voitovska, chef för american pitbull terrier kennel «Dognik Bulls». Vi har varit verksamma sedan 2011.
Bilder på vuxna pitbullar från vår hundkoja. Din valp kommer att växa upp och bli lika vacker och muskulös!


Liknande artiklar:
Reservation av american pitbull Terrier valpar