Pitbull Stockholm

Välkommen till kenneln av amerikanska pitbullterrier Stockholm «Dognik Bulls». Vi har avlat upp pitbullar sedan 2011. I vår kennel kan du bekanta dig med pitbulls och köpa en pitbullvalp.
Alla våra hundar har stamtavla från världens äldsta pitbullorganisation ADBA – American Dog Breeders Association. Våra hundars förfäder kan spåras tillbaka till 1800-talet, till själva början av rasen Pit Bull. Vi, jag och min man Veronika Voitovska och Ihor Havryk, är professionella pitbulluppfödare. Nu ska jag visa er hur vuxna stockholms pitbullar från Dognik Bulls kennel ser ut:

Varför är det bättre att köpa en pitbullvalp i en officiell plantskola än bara från en officiell uppfödare? Det finns mer erfarenhet i kenneln. Eftersom valpar föds oftare i kenneln har de en egen avelslinje och mycket kunskap om rasen American Pitbull Terrier. Till exempel vill du köpa en svart kvinnlig pitbull som är aktiv och snäll mot människor. Du letar efter var du kan köpa den och hittar en uppfödare (inte ett katteri!) i din stad. Och den här uppfödaren har den första valpkullen i sitt liv, från sin favorittik. Alla valpar är röda, han urskiljer absolut inte vad de kommer att växa utåt, vilken karaktär de kommer att ha (han har trots allt ingen erfarenhet, bara hans inre intuition, som inte fungerar när det kommer till genetik och avelshundar). Och denna uppfödare kommer uppriktigt att betrakta sina valpar som de bästa, och kommer att berätta att han har en red pitbull hane till salu. Köp denna hane istället för en svart hona så blir du nöjd. Det är vad den här uppfödaren kommer att berätta för dig. Men kommer det att ge dig lycka? Det var inte dina drömmars hund. Varken till det yttre eller till karaktären. I barnkammaren är det tvärtom. Du kommer till oss, berättar om dig själv och din familj, berätta vilken typ av valp du vill ha – valpens kön, färg, karaktär, storlek. Och vi diskuterar vilka parningar av pitbullar vi ska ha i år och vilken typ av valpar vi kan få. Tillsammans bestämmer vi från vilken parning du förväntar dig en valp. Det är trots allt underbart! Du vet säkert att vi är erfarna människor, vi förstår valpar från det ögonblick de föds, eftersom vi redan har haft det andra decenniets erfarenhet av pitbullterrier. Vi kommer inte att erbjuda dig att köpa en «röd hane pitbull» om du kom för att köpa en svart hona. Tillsammans med dig väntar vi tills vi har en lämplig hund för dig.
Vårt katteri är känt över hela världen. Våra pitbulls lever i 23 länder i världen! Vi vet hur man skickar en valp till vilket land som helst, hur man föder upp en fantastisk familjehund, hur man tränar en muskulös pitbull och mycket mer. Allt detta berättar vi för köparna av våra pitbulls. Vi har alltid kontakt med de utexaminerade från plantskolan och kommer alltid att hjälpa och ge råd.
Alla våra valpar går till nya hem vaccinerade, med ett registrerat mikrochip, med ett europeiskt veterinärpass, med en ADBA-stamtavla. Vid tiden för livet i kenneln går valpar på gatan 4 gånger om dagen. Och de kommunicerar med 7 barn (våra och grannarnas barn). Du får en fullblods, väl socialiserad, frisk pitbull från Dognik Bulls kennel.
Nu till salu har vi valpar i svart, rött, grädde, chokladfärger. Reservationer är också öppna för pitbullvalpar från utgående parning till Polen!
Om du vill ha en cool, stilig, smart familjepitbull, kontakta oss på något bekvämt sätt. Priset på våra pitbulls är 1500-2000 euro:
E-post: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
WhatsApp: +37127118654
Med vänlig hälsning, chefen för Stockholm pitbull kennel — Veronika Voitovska.

Liknande artiklar:
Bästa pitbull kennel Dognik Bulls

Pitbull Stockholm. Amerikansk pitbull terrier Stockholm. Pitbull kennel Stockholm