Tervetuloa virallisesti rekisteröityyn american pitbull terrierien kenneliin. Olen pitbull kennelin omistaja ja nimeni on Veronika Voitovska.
Kerron sinulle amerikkalaisen pitbullterrierirodun tärkeimmät ominaisuudet, kerron kuinka ostaa pitbull-pentu, kuinka valita terve pitbull. Kerron sinulle mitä odottaa elämältä pitbullin kanssa. Ja tietysti lopuksi kerron kuinka varata pitbull meidän kennelissämme.
Joten nykyaikaisten amerikkalaisten pitbullterrierien historia alkaa 1900-luvulta. Voit jäljittää minkä tahansa puhdasrotuisen pitbullin esi-isät verkossa sukutaulutietokannasta aina vuoteen 1900 asti. Se on todella uskomatonta! Pääsääntönä on, että pitbull-pentua ostettaessa hänellä tulee olla ADBA:n (American Dog Breeders Association) sukutaulu. Juuri tämä sukutaulu on luotettavin ja arvostetuin amerikkalaisten pitbullterrierien koko maailmassa. ADBA-sukutaulun avulla pitbulliasi voi osallistua näyttelyihin ja urheilutapahtumiin kaikkialla maailmassa. ADBA-sukutaululla voit olla varma, että sinulla on puhdasrotuinen pitbull.
Seuraavaksi kerron pitbull-kennelimme esimerkillä, kuinka valita pentu. Kun kirjoitat tai soitat meille kissalaan, kerro ensin itsestäsi. Meille on tärkeää ymmärtää kuinka aktiivinen olet, kuinka paljon tilaa sinulla on talossasi, onko sinulla tonttia. Ehkä sinulla on kolme lasta ja viisi kissaa. Se riippuu siitä, kuinka aktiivisen ja ylimielisen pitbull-pennun voimme myydä sinulle. Perheeseen, jossa on muita lemmikkejä, suosittelemme rauhallista pitbull-pentua. Voimme myydä erittäin aktiivisen pitbull pennun nuorelle perheelle ilman lapsia ja eläimiä. Tietenkin otamme huomioon toiveesi sukupuolen (uros tai naaras) ja pennun värin suhteen. Mikäli kennelissämme ei ole tällä hetkellä perheellesi sopivaa pentua, kerromme sinulle, millaisia ​​astutuksia ja miltä vanhemmilta saamme pian. Ja voit varata oikeuden valita pentu tulevista pitbullien pentueista.
Kaikki pitbull-pentumme menevät uusiin koteihin rokotettuina ja eläinlääkärin tarkastamina 2-3 kertaa (iästä riippuen). Ostat varmasti meiltä terveellisen pitbullin. Lisäksi kaikki pitbullidemme on tutkittu rotujen geneettisten sairauksien varalta, eivätkä ne kärsi niistä. Pentu on varmasti terve pitbull-rodun sairauksista.
Tarvitseeko pitbullille koulutusta? Pitbullit, kuten kaikki muutkin koirat, tarvitsevat koulutusta. On parasta aloittaa koiranpennun koulutus siitä hetkestä lähtien, kun hän saapuu kotiisi. Jos sinulla ei ole kokemusta koulutuksesta, suosittelemme käymään kynologin luona. Harjoittelussa ei ole pitbullille erityisiä eroja. Mutta joillakin pitbullilla on zooaggressiota (aggressiota muita eläimiä kohtaan), ja tämä on normaalia pitbull-rodulle. Lisäksi pitbullit ovat melko aktiivisia. Siksi harjoittelu heidän kanssaan on hauskaa.
Jos päätät ostaa pitbull-pennun, kirjoita meille lastentarhaan. Valitsemme varmasti täydellisen pit bull pennun perheellesi.
Sähköposti: dognikb@gmail.com
Instagram — dognikbulls
WhatsApp: +358414925166
Tältä näyttävät koirakennelimme aikuiset pitbullit. Pitbull Suomi: