Pitbullterrieripentuja Suomessa

Kuuluisassa amerikkalaisten pitbullterrierien kennelissä «Dognik Bulls» syntyi pentuja. Syntymäaika: 1.7.2023. Yhteensä 10 pentua (7 urosta ja 3 narttua) pitbull. Useita pentuja myynnissä, loput on jo varattu Suomeen, Puolaan, Romaniaan. Tuodut vanhemmat. Isä syntyi vuonna 2016 amerikkalaisessa pitbull-kennelissä Real Deal Chocolates (Florida). Äiti syntyi vuonna 2021 Dagestanin lastentarhassa. Vanhemmat ovat mestareita näyttelyissä ja urheilussa. Testattu amerikkalaisen pitbullterrierirodun geneettisten sairauksien puuttumisen varalta.
Kaikki Suomen Pitbull Terrier -pentumme ovat vahvoja, terveitä ja tyylikkäitä värejä. Pennuilla on jo kaunis urheilullinen vartalo. Kauniit isot päät. Aidot ADBA pitbull terrierit.
Kuvia Suomen pitbullterrieripennuista:


Vanhemmat:

Ota yhteyttä, jos haluat ostaa suomalaisen pitbullterrieripennun. Kerro itsestäsi ensimmäisessä postauksessa. Kaikki pentumme lähtevät uusiin koteihin Euroopan eläinlääkinnällisellä passilla, ADBA-sukutaululla, rokotettuina, rekisteröidyllä mikrosirulla, jossa on muistutus pennun hoidosta. Pennun hinta on 1500 euroa.
Sähköposti: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls

 

 

Samanlaisia ​​artikkeleita:
American pitbull kennel Suomi
Pitbull Suomi. Amerikkalainen pitbullterrieri

Pitbullterrieripentuja Suomessa