Tervetuloa pitbull kennel Suomi — «Dognik Bulls». Nyt meillä on myynnissä upeita pitbull-pentuja! Meiltä voit ostaa puhdasrotuisen pitbull-pennun (amerikkalainen pitbullterrieri).
Pennut syntyivät 1.7.2023. Vain 10 pitbull-pentua. Osa pennuista on jo varattu Puolaan, Romaniaan, Suomeen. Useita narttuja ja uroksia on edelleen myynnissä.
Pitbull-pentujen vanhemmat Suomessa:

Kuvia aikuisista pitbulleista Suomessa Dognik Bulls -kennelistä. Pitbull-kennelimme pentu kasvaa yhtä kauniiksi, lihaksikkaaksi ja älykkääksi.

Kuvia myytävistä pennuista «pitbull Suomi«:

Kaikki pentumme ovat puhdasrotuisia pitbulleja, joilla on aito amerikkalainen ADBA (American Dog Breeders Association) sukutaulu. Pennut muuttavat uusiin koteihin 8 viikon iässä. Heillä on jo rokotus iän mukaan, rekisteröity mikrosiru, koiran eurooppapassi, ADBA-sukutaulu. Annamme jokaiselle pennulle myös henkilökohtaisen muistion. Se kertoo kuinka pentu kasvoi ja kehittyi syntymästä lähtien. Myös kuinka ruokkia, hoitaa, mitä rokotuksia ja hoitoja kirppuja, matoja, punkkeja vastaan ​​pentu tarvitsee ensimmäisen elinvuoden aikana (päivämäärät, jolloin tämä tulee tehdä).
Jos haluat ostaa meiltä epärealistisen siistin pit bull pennun (pitbull Suomi), kirjoita meille ja kerro itsestäsi ja perheestäsi. Tämän astutuksen pennun hinta on 1500 euroa. Muuten, pentujen isä tuotiin Amerikasta, pitbull-pentujen äiti Dagestanista. Pentujen isä on näyttelyiden monivalio ja urheilun monivalio useissa maissa. Pentujen vanhemmilla ei ole geneettisiä sairauksia (tyypin II verkkokalvon surkastuminen ja pikkuaivojen ataksia).
Sähköposti: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
WhatsApp: +358414925166
Dognik Bulls -kissalan pitbulleja elää 23 maassa ympäri maailmaa. Jos tarvitset kansainvälistä toimitusta, voimme auttaa.
Jos sinulla on kysyttävää pitbull pennuista, kennelistämme, pit bull-rodusta, kirjoita meille.
Ystävällisin terveisin amerikkalaisten pitbullterrierien kennelin, pitbull Suomi johtaja — Veronika Voitovska.

Samanlaisia ​​artikkeleita:
Pitbull kasvattajat Suomi
Pitbull kasvattajat
Pitbull pennut Suomessa

Pitbull Suomi. Pitbull pennut Suomessa