Välkommen till den officiella pitbullenkenneln «Dognik Bulls». Varför är vi med rätta de bästa pitbulluppfödarna i Sverige? Varför välja Dognik Bulls kennel?
1. Vi har arbetat med rasen American Pitbull Terrier sedan 2011.
2. Våra pitbulls är klarsynta, mycket ägarorienterade, utmärkta idrottsmän och familjehundar.
3. Vi garanterar frånvaron av genetiska sjukdomar av rasen pitbull (hjärnaaxi och retinalatrofi av den andra typen).
4. Pitbullenkenneln «Dognik Bulls» har ett eget avelsprogram baserat på importerade hundar från Amerika, Brasilien, Dagestan, Ryssland.
5. Vi är erfarna pitbulluppfödare i Sverige. Mer än 300 amerikanska Pit Bull Terriers har fötts i vår kennel.
6. Alla pitbullar som används i vår avel har inga hälsoproblem, kroniska sjukdomar, allergier.
7. Chef för kenneln «Dognik Bulls» — Veronika Voitovska. Certifierad expert cynolog, American Pitbull Terrier utställningsdomare, idrottstävlingsdomare, allmänläkare.
8. Kostnaden för en pitbullvalp från Dognik Bulls kennel inkluderar: kommunikation med ägare till hundar från vår kennel 24/7, avmaskad valp, vaccinerad efter ålder. Med ett europeiskt veterinärpass, med ett registrerat mikrochip, med en ADBA-stamtavla, med ett individuellt memo. Priset för valpar i vår kennel är 1500-2000 euro.
Men det är bättre att se en gång än att höra hundra gånger. Titta på de vackra vuxna pitbullarna i vår kennel:

Om du vill köpa en pitbullvalp i vår kennel, vänligen kontakta oss på något bekvämt sätt. I det första meddelandet, berätta om dig själv och om hemmet som du kan erbjuda vår valp.
E-post: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
WhatsApp: +37127118654
Vanliga frågor till en pitbulluppfödare i Sverige:
Säljer vi en pitbull som första hund? Ja, vi säljer. Våra pitbulls har utmärkta hjärnor och ett stabilt psyke. En nybörjare kommer också att klara av dem om han lyssnar på alla råd från chefen för Dognik Bulls kennel.
Hur skiljer sig Dognik Bulls pitbullar från pitbullar från andra uppfödare i Sverige? Kvaliteten på boskapen och egenskaperna hos hundar inom samma ras, men producerade i olika kennlar, kan vara helt olika. Typen, kvaliteten och mentaliteten hos den reproducerade avkomman beror inte på att de tillhör en viss ras, utan på uppfödarens prioriteringar, vision och erfarenhet.
Vi spelar inte roulette i avel. Ett långt och systematiskt urval av avelshonor, analys av avkommor, testning av sålda hundar, ett system med genetiska tester gör att vi kan se den mest exakta och kompletta bilden av reproducerbara egenskaper i varje linje av American Pit Bull Terrier och i varje kombination.
Valpar — hundar med prefixet «Dognik Bulls», som du kommer att se i bilden och videon på vår resurs, kan endast köpas på Dognik Bulls kennel.
Hur hämtar du din pitbullvalp från Dognik Bulls kennel?
Alla valpar är redo att gå till nya hem från 8 veckor. Du kan komma personligen till förskolan. Eller, efter överenskommelse, tar vi valpen till dig. Eller så skickar vi det med ett djurleveransföretag om du bor långt bort. Våra pitbullar lever i 23 länder runt om i världen. Vi vet exakt hur man levererar en pitbullvalp var som helst.
Med vänliga hälsningar, Sveriges pitbulluppfödare Veronika Voitovska, Dognik Bulls kennel (ADBA-registrering).

 

Liknande artiklar:
Pitbulluppfödare

Pitbulluppfödare Sverige. Pitbulluppfödare