Pitbullar från «Dognik Bulls» kennel har en stark karaktär, passion och driv, har utmärkta muskler och ett stabilt psyke. Våra pitbulls är uppfödda för att leva i stadsmiljö såväl som på landsbygden. Pitbullar från Dognik Bulls katteriet lever med andra djur och med barn i alla åldrar (från 0+ månader).
Vi är officiella pitbulluppfödare. Vi heter Veronika Voitovska och Ihor Havryk. Sedan 2011 har vi haft att göra med rasen American Pitbull Terrier. Pitbullenkenneln var officiellt registrerad i ADBA-systemet (American Dog Breeders Association).
Våra pitbulls är friska, har inga allergier, presterar bra i idrottstävlingar och på utställningar. Mästare från Italien, Lettland, Estland, Finland, Ukraina, Ryssland, Vitryssland, Multichampions, etc. föddes i vår pitbull kennel «Dognik Bulls».
Så här ser vuxna amerikanska Pitbull Terriers från Dognik Bulls kennel så vackra ut:

Vi är erfarna pitbulluppfödare, våra avelslinjer är fokuserade på att producera pitbullar av högsta kvalitet som uppfyller rasstandarden.
Flera gånger om året har vi pitbullvalpar. Från parningar inne i kenneln (priset för sådana valpar är cirka 1500 euro). Och från besökande parningar (priset på sådana valpar är från 2000 euro, då vi kompletterar och förbättrar våra egna avelslinjer så att du får extraklassiga pitbullvalpar).
Huvuduppfödningen i plantskolan är byggd på pitbullar, som vi tog med från Amerika, Brasilien, Ryssland, Dagestan. Dessa är sport- och arbetslinjerna för American Pit Bull Terriers.
För tillfället i vår kennel finns flera valpar till salu, samt reservationer för framtida pitbullvalpar.
För att köpa en pitbullvalp från officiella uppfödare från Dognik Bulls kennel, skriv till oss. Se till att berätta om dig själv och din familj i det första meddelandet:
E-post: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
WhatsApp: +37127118654
Alla valpar går till nya hem med grundläggande socialisering (vana vid gatan, halsband och koppel), avmaskade, vaccinerade, med ett veterinärt europeiskt pass, med ett registrerat mikrochip, med en ADBA stamtavla. Förfäderna till alla pitbullar från Dognik Bulls kennel kan spåras genom stamtavlan (pappers- och onlineversioner) till 1800-talet.
Om du inte kan komma till kenneln för att hämta din pitbullvalp personligen så ordnar vi leverans. Pitbulls från Dognik Bulls bor i 23 länder runt om i världen.

 

Liknande artiklar:
Pitbull valpar Sverige
Pitbull Stockholm

Pitbulluppfödare. Pitbulluppfödare Sverige