Reservering van american pitbull terrier-puppy’s

Reservering van american pitbull terrier-puppy’s. Exclusieve exit dekking van pitbulls naar Polen!


In juli 2023 staat een exit dekking gepland in Polen. Pups worden geboren in september 2023. Moeder: Dognik Bulls Godena (Campion Miller’s Wild Storm aka Castle, import Amerika x Dognik Bulls Anksunamun, import Bulgarije). Vader: Maximus No Regrets (Polen, geboren uit twee Poolse honden: Maximus Mad Max x Maximus Jilindrina).
Begin 2022 hadden we al pups uit een soortgelijke dekking in Polen. Daarna hebben we Dognik Bulls Leila gedekt door Maximus Mad Max. We hebben 8 sterke, gezonde, actieve American Pit Bull Terrier-puppy’s ontvangen. Niemand in de Europese Unie heeft zulke puppy’s behalve onze hondenkennel «Dognik Bulls»!
Laat me je meer vertellen over mijn ouders. De moeder van toekomstige pups is Dognik Bulls Godena. Gekregen van twee geïmporteerde honden uit Amerika en Bulgarije. Hij heeft een volledig kampioensstam in tentoonstellingen, sportwedstrijden en de werkring. Draagt ​​OFRN (Old Family Red Nose) bloed van zijn vader. En het bloed van de moeder van Jumbo. Dognik Bulls Godena deelnemer en winnaar van tentoonstellingen. Zeer actieve en roekeloze hond, gaat sporten. Er zijn al 2 nestjes pups van haar in onze kennel. Godena is gezond en heeft niet de erfelijke ziekte ataxie.


De vader van toekomstige puppy’s is geboren in Polen. Stamboombijnaam Maximus No Regrets. Dit is een uitstekende lijn reu, voert het bloed van Amerika en Polen. Pure lijnen Maverick, Zebo, Vindicator. Winnaar van de ADBA-tentoonstelling, winnaar van sportwedstrijden in gewichtheffen. Heeft geen dysplasie (evenals al zijn verwanten in 3 generaties!): resultaten HD-AA, 00. Heeft geen ataxie. Gezonde, jonge, atletische mannelijke pitbull. Zijn familieleden zijn kampioenen in gewichtheffen, toont ADBA in Europa.


Familieleden van onze toekomstige pups op de foto. Kijk hoe mooi ze zijn, met een uitstekende anatomie, gespierd. Echte amerikaanse pitbull terriers! Zulke honden zijn er niet in Europa.


We verwachten de geboorte van pitbull pups in de volgende kleuren: zwart, chocolade, rood met een rode neus, rood met een zwarte neus, gestroomd met een rode neus, gestroomd met een zwarte neus.
Alle puppy’s zullen gevaccineerd naar nieuwe huizen verhuizen, met een veterinair Europees paspoort, met een microchip, met een ADBA (American Dog Breeders Association) stamboom.
Aangezien dit een exit-dekking is (wat betekent dat we 2000 km naar Polen gaan, we betalen de reu voor de dekking, we wonen 5-6 dagen in Polen, enz.), zal de prijs van een puppy 2000-2500 euro zijn. Niemand zal analogen hebben met deze puppy’s in termen van stamboom, atletische kwaliteiten, anatomie en schoonheid! Op dit moment zijn het 1e recht om een ​​reu te kiezen en het 1e recht om een ​​teef te kiezen gratis. Aanbetaling 500 euro (inbegrepen in de totaalprijs van de pup).
Om een ​​american pitbull terrier-puppy te boeken, schrijft u ons en vertelt u ons iets over uzelf:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Whatsappen +37127118654

Vergelijkbare artikelen:
Pitbull Nederland hondenkennel